Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ion Dichiseanu, din nou în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervaţi, a făcut şi testul Covid

Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital. Acesta s-a internat cu afecțiuni pulmonare, la nicio lună după ce fusese externat, a anunțat fiica sa, Ioana.

Actorul a ajuns din nou pe mâinile medicilor, iar starea sa este destul de gravă, fiind intubat. Dichiseanu a fost transport la spital, în urma unui apel la 112.

Ioana Dichiseanu susține că tatăl său trece prin momente de cumpănă, din cauza unei investigații făcute greșit, la sfârșitul anului trecut. Aceasta susține că nu a fost și nu este infectat cu Covid-19 și îi îndeamnă pe cei care îl apreciază pe Ion Dichiseanu să se roage pentru el.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută , nici acum, legătură cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris fiica sa, Ioana Dichiseanu, pe Facebook.

Ioana și Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a început anul 2021 pe patul rece de spital, unde medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca au reușit să-l pună pe picioare, cu mari eforturi. Actorul fusese diagnosticat și atunci, ca și acum, cu o pneumonie severă, dar și cu probleme cardiace. În prezent se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet

Andreea Damian

Cine este Mihaela Neagu, organizatoarea evenimentului din Sectorul 5, abonată la contracte cu statul

Dora Constantinovici

Meghan Markle s-a răzgândit. Vrea titluri regale pentru copiii ei

Andreea Damian

Suporterii echipelor de fotbal experimentează niveluri „periculoase” de stres – studiu

Andreea Damian

Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții

Andreea Damian

Snoop Dogg, 25 de ani de carieră și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Andreea Damian

Scrie un comentariu