Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Li se intampla si femeilor frumoase: uneori, serviciul le duce sotii departe si acestia isi gasesc noi pasiuni acolo! Apoi, divorteaza! Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează.

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Motivul ar fi o tânără din Slatina cu care tehnicianul s-ar vedea şi alături de care şi-ar fi petrecut Sărbătorile de Iarnă. Primele zvonuri privind divorţul dintre Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au apărut la mijlocul anului trecut, dar cei doi au confirmat în mod public faptul că se despart abia la sfârşitul anului. Cuplul a decis să pună astfel capăt unei căsătorii de 8 ani, după ce fostul fotbalist a hotărât să plece departe de familie, pentru a antrena la Mioveni, conform www.gandul.info.

O tânără din Slatina ar fi motivul pentru care cei doi au decis să se despartă, potrivit declaraţiilor unor apropiaţi ai fostei familii Niculescu. “Diana l-a iubit foarte mult pe Niculescu şi nimeni nu a crezut că se va ajunge aici. Din păcate, odată cu plecarea lui la Mioveni ca antrenor, s-a rupt firul. Claudiu s-a schimbat foarte mult, nu a mai venit acasă şi a fost nevoie ca ea să se ducă acolo, cu copilul, şi să îl vadă. Pe urmă, au început bârfele prin oraş conform cărora Niculescu ar mai avea o slăbiciune feminină cu care se întâlneşte în mod constant. Se vorbea despre o tânără focoasă din Slatina, oraş din care este originar tehnicianul, iar acest lucru a ajuns şi la urechile soţiei, care nu a suportat aşa ceva şi, probabil după câteva investigaţii, a ajuns la concluzia că trebuie să se despartă cât mai repede de bărbatul ei. E adevărat că Niculescu nu recunoaşte nimic şi spune că şi-a petrecut Sărbătorile singur, însă, niciodată nu iese fum fără foc”, au spus apropiaţii Dianei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

ELENA UDREA ii ameninta pe PONTA si CRIN!

Ce fetita draguta are Pepe!

Cum ar trebui să vă îngrijiţi faţa în funcţie de vârstă.

realitatea

Akon și-a construit propriul oraș în Senegal – Akon City

Andreea Damian

Fabulos! Stan și Bran, ULTIMA LOR FOTOGRAFIE împreună!

realitatea

Scrie un comentariu