Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Li se intampla si femeilor frumoase: uneori, serviciul le duce sotii departe si acestia isi gasesc noi pasiuni acolo! Apoi, divorteaza! Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează.

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Motivul ar fi o tânără din Slatina cu care tehnicianul s-ar vedea şi alături de care şi-ar fi petrecut Sărbătorile de Iarnă. Primele zvonuri privind divorţul dintre Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au apărut la mijlocul anului trecut, dar cei doi au confirmat în mod public faptul că se despart abia la sfârşitul anului. Cuplul a decis să pună astfel capăt unei căsătorii de 8 ani, după ce fostul fotbalist a hotărât să plece departe de familie, pentru a antrena la Mioveni, conform www.gandul.info.

O tânără din Slatina ar fi motivul pentru care cei doi au decis să se despartă, potrivit declaraţiilor unor apropiaţi ai fostei familii Niculescu. “Diana l-a iubit foarte mult pe Niculescu şi nimeni nu a crezut că se va ajunge aici. Din păcate, odată cu plecarea lui la Mioveni ca antrenor, s-a rupt firul. Claudiu s-a schimbat foarte mult, nu a mai venit acasă şi a fost nevoie ca ea să se ducă acolo, cu copilul, şi să îl vadă. Pe urmă, au început bârfele prin oraş conform cărora Niculescu ar mai avea o slăbiciune feminină cu care se întâlneşte în mod constant. Se vorbea despre o tânără focoasă din Slatina, oraş din care este originar tehnicianul, iar acest lucru a ajuns şi la urechile soţiei, care nu a suportat aşa ceva şi, probabil după câteva investigaţii, a ajuns la concluzia că trebuie să se despartă cât mai repede de bărbatul ei. E adevărat că Niculescu nu recunoaşte nimic şi spune că şi-a petrecut Sărbătorile singur, însă, niciodată nu iese fum fără foc”, au spus apropiaţii Dianei.

ARTICOLE SIMILARE

Antonia, DECLARAȚIE EMOȚIONANTĂ despre presupusa RELAȚIE cu Alex Velea

Ştefan Bănică, noul jurat de la X FACTOR! Pleacă Delia sau Cheloo?

Cele mai sexy concurente de la Eurovision 2012 (FOTO)

Bolt si gestul care a uimit lumea!

Alege un animal din imagine și descoperă partea întunecată a personalității tale

Andreea Damian

Cum arata Elena Udrea la sala de fitness!

Scrie un comentariu