Tabu
FASHION Slider

Dior își prezintă noua colecție Haute Couture sub forma unui film cu sirene și nimfe

Dior

În timp ce multe case concurează în îndrăzneală și creativitate pentru această primă săptămână a modei Haute Couture 100% digitală, Dior a apelat la Matteo Garrone. Iar rodul acestei colaborări este un film care combină imaginația regizorului italian cu know-how-ul exclusiv al casei franceze.

De la debutul ei la cârma Casei Dior, Maria Grazia Chiuri a evidențiat activitatea femeilor care o inspiră, a artiștilor și muzelor, iar de această dată aduce un omagiu lucrărilor lui Lee Miller, Dora Maar și Jacqueline Lamba. În această atmosferă foarte particulară care a împins industria modei să se reinventeze, casa de modă franceză a apelat la unul dintre cei mai cunoscuți regizori italieni, Matteo Garrone.

Împreună au realizat filmul Le Mythe Dior, un proiect frumos pentru a (re)descoperi Atelierul, un adevărat loc al vieții care se umple de creativitate, prin ochiul și imaginația regizorului italian și a directorului artistic Dior.

Colecția Dior Haute Couture Toamnă/Iarnă 2020/2021 este disponibilă în miniatură, transpunând corpul feminin în silueta unei păpuși. Într-adevăr, la începutul modei haute couture, rochiile și ținutele imaginate de creatori au fost prezentate clienților în miniatură. De-a lungul acestui film, nuanțele amintesc de lucrările artiștilor, cum ar fi picturile lui Leonora Carrington și Dorothea Tanning, care împodobesc creațiile Dior.

O adevărată odisee sub semnul imaginarului se desfășoară în atelierele casei, reprezentată de o lume magică plină de creaturi mitologice, nimfe, sirene, statui, îmbrăcate în piesele colecției toamnă/iarnă 2020/2021.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela

realitatea

O mutație genetică transformă femeile în roboți care văd de 100 de ori mai multe culori

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Poza cu tigroaica și cei cinci pui ai ei este o victorie pentru cei care se ocupă cu protecția speciei

realitatea

Cele două mituri stupide despre corpurile femeilor pe care le-am învățat din filme

realitatea

Scrie un comentariu