Tabu
PEOPLE

Dorian Popa și Anamaria Petrișor joacă roluri duble în noul videoclip

anamaria petrisor si dorian popa

După ultimul single oferit cadou de ziua ei, Anamaria Petrișor continuă să ne facă surprize muzicale. De dată aceasta artista lansează alături de Dorian Popa single-ul “Mi-e frică”. Atât Anamaria cât și Dorian Popa sunt protagoniștii unei povești de iubire “nebune” dar și deliciose.
Videoclipul este o parodie sexy a unui film de artă în regia Isabellei Szanto și ne dezvăluie o poveste de iubire atipică. Dacă iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna și devin pe rând doctori, pacienți sau asistenți ai unui azil de nebuni. “Sunt tare mândră de acest proiect. Am lucrat împreună cu o echipă super talentată și m-am bucurat că Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele și cred că am făcut echipă bună. Sunt sigură că o să va placă și vouă. Va provoc să dați play pentru că nu o să regretați” a declarat Anamaria Petrișor.

anamaria-petrisor si doriam popa“Sunt extrem de încântat de colaborarea cu Anamaria. <> este o piesă foarte frumoasă, scrisă de ea. Am rămas plăcut surprins de faptul că Anamaria este și compozitor. M-am bucurat să scriu și eu strofa mea, alături de Șerban Cazan. Îmi place foarte mult vocea Anamariei. Este o fată talentată, frumoasă, are tot pachetul unui artist complet: voce, carismă și talent. Sper că piesa să aibă succes, deoarece toți prietenii mei au fost plăcut impresionați.” a declarat Dorian Popa.
Anamaria Petrișor și Dorian Popa au compus toate versurile
Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production și este compus de Anamaria Petrișor, Șerban Cazan, Dorian Popa și Ana Stancu. Piesă este licențiată de Media Pro Music și o găsiți pe canalul de youtube a lui Dorian Popa. Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtună Dan”. În echipa de styling a fost și Paul Bălăneanu care s-a ocupat de hair, dându-le un look crazy dar și sexy celor 2 vedete. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele din Romania in COSTUM DE BAIE (FOTO)

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Andreea Damian

Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”

Andreea Damian

Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Andreea Damian

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Andreea Damian

Scrie un comentariu