Tabu
PEOPLE

De ce nu vrea să joace Lia Bugnar cu iubitul mai tânăr la TV

La cei 51 de ani ai săi, fermecătoarea actriță și scenaristă se poate lauda cu o carieră impresionată și cu cât mai multe lucruri de calitate. Lia Bugnar este colegă cu iubitul ei Anghel Damian de doar 29 de ani, atât la teatru cât și la scrierea scenariului pentru serialul “Vlad” la care lucrează împreună.

Am stat de vorbă cu actrița și scenarista Lia Bugnar care ne-a spus câte ceva despre cum a fost în izolare, cum colaborează împreună cu iubitul ei mai tânăr și de ce nu joacă și ea în serialul în care scriu împreună pentru scenariul. “Cum a fost cu izolarea aceasta pentru noi? Nu am avut probleme mari pentru că eu sunt un om care e izolat de felul lui. Nu sunt un om care trăiește în mulțime, sunt un “animal” ursuz. Eu și Anghel Damian am scris într-una pentru scenariul serialului “Vlad” și pentru o piesă de teatru pentru care am început să o repet. Nu e diferența atât de mare dacă repeți o piesă sau joci un spectacol în față telespectatorilor, necesită talent. Mai avem de scris pentru un serial de la HBO. De ce nu joc un rol în serialele pentru care scrisu?

lia bugnar si anghel damian
lia bugnar si anghel damian

Pentru că nu-mi place să pun ouăle în același coș, nu mi place că eu să centrez, eu să dau cu capul. Și e mult mai relaxant să scrii nefiind implicat pe partea de actorie. Trebuie să fii obiectiv total. Dacă aș mai fi avut și grijă că voi juca, m-aș fi stresat îngrozitor. E foarte bine așa. Nu sunt de părere că ar fi bine. Și așa fac asta la teatru, eu îmi scriu rolul, eu regizez, eu joc și e prea mult. Cât despre plecat în vacanță, nu sunt vremuri în care să plecăm de acasă. Mai bine nu, mi se pare înțelept să nu plecăm”, ne-a mai spus actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bia Khalifa, bătută cu bestialitate de iubit. Motivul halucinant!

Andreea Damian

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Ce urăște cel mai mult Marina Almășan

Tabu Tabu

Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Tabu Tabu

Daniela Crudu e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului FOTODaniela Crudu e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului FOTO

Andreea Damian

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

Tabu Tabu

Scrie un comentariu