Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Drama Corneliei Catanga: „Nu respiram”

Cornelia Catanga a dezvăluit recent că a trecut prin momente cumplite la naştere.

Artista de muzică lăutărească spune că s-a născut prematur la doar 7 luni și cântărea doar 850 de grame. Aceasta spune că a fost aruncată sub pat de către bunică şi mătuşă, deoarece credeau că este moartă.

„Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus > Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a spus Cornelia Catanga la o emisiune de televiziune.

Cornelia Catanga a mărturisit că ea și soțul ei, Aurel Pădureanu, nu mai formează un cuplu. „Din aprilie (n.r. 2020), eu și Aurel Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga are și probleme de sănătate. Artista a luat 26 de kilograme în plus în ultimele luni, totul din cauza faptului că nu a mai fost activă ca înainte: „Sunt atât de supărată că m-am îngrășat în 7-8 luni de zile. După problema pe care am avut-o cu stopul cardio-respirator, din cauza medicamentelor, am luat cred că 26 de kilograme. Am luat atâtea pastile, încât îmi era scârbă să mai beau și apă”.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs incheiat! Vara asta gatesti cu Vegeta si Eva! Fii unul din cei 3 castigatori!

realitatea

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Andreea Damian

Dolce & Gabbana și-a prezentat campania de toamnă-iarnă plină de zâmbete și tendințe ale modei

Andreea Damian

Anna Lesko, gest înduioșător pentru graviduța Adela Popescu

Andreea Damian

Snoop Dogg își va lansa propriul vin în această vară

Andreea Damian

Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Andreea Damian

Scrie un comentariu