Tabu
Image default
PEOPLE

Drama prin care trece Constantin Zamfirescu

Cunoscut drept personajul „Gogoașă” dintr-un serial celebru de comedie, actorul Constantin Zamfirescu trece printr-o adevărată dramă. Și asta pentru că actorul urmează să fie operat, după ce a fost diagnosticat cu cancer și are nevoie de sânge. Acesta a publicat un mesaj emoționant pe profilele lui de socializare.
„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.

Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook. Problemele par că se țin lanț de cunoscutul actor care i-a dat viață lui „Gogoașă”, acesta dezvăluind în urmă cu ceva vreme că este „o persoană cu handicap”. Constantin Zamfirescu a dezvăluit că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie.

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

Tabu Tabu

Roxana Blagu ex Trident, party pentru viitorul băiețel

Tabu Tabu

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Andreea Damian

Actrița din „Grey’s Anatomy” se alătură distribuției „Sex and the City”

Andreea Damian

Regizorul serialului “Vlad”, Jesus del Cerro, a lansat prima carte din carieră

Tabu Tabu

Un actor și solist brazilian ar vrea să cânte cu Andra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu