Home > Lifestyle > Drama unei actriţe din telenovele: S-a izolat de frica morţii

Drama unei actriţe din telenovele: S-a izolat de frica morţii

A jucat în „Focul iubirii”, „Amor Real” şi „Maria Isabel”, însă de ceva ani actriţa a părăsit luminile rampei. Pentru că Adela Noriega (44 de ani) s-a retras şi a preferat să trăiască singură, într-un apartament din Mexic.

S-a izolat de ceva vreme, fiind convinsă că va avea un sfârşit sumbru ca părinţii actriţei care s-au stins devreme. Era o adolescentă când părinţii ei au murit, mai întâi tatăl şi apoi şi mama în 1995 din cauza cancerului.

De atunci actriţa este foarte speriată că poate avea acelaşi sfârşit ca mama ei. Frica acesteia a sporit în 2008, când filma pentru telenovela „Fuego en la Sangre” – „Focul iubirii”. Atunci actriţa a avut mari probleme de sănătate şi a ajuns de câteva ori la spital.
De atunci vedeta nu a mai acceptat nicio ofertă, deşi acestea au fost multe şi interesante.

„Adela s-a retras din lumina reflectoarelor şi îi este teamă de ce ar putea întâmpla. Iese rar şi atunci nu stă mult la evenimentele mondene. S-a simţit prost când la un eveiment cei din jur au spus că ar fi însărcinată şi că aşteaptă un copil. Ea doar s-a îngrăşat foarte tare din cauza faptului că nu mai are activitate şi nu face prea multe. Se simte din ce în ce mai rău, nu se simte frumoasă şi crede că ofertele pe care le primeşte nu le poate duce la capăt”, a povestit o sursă din apropierea actriţei.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston: “Pe langa mine, Scarlett Johansson si Keira Knightley arata ca niste babe”

Comenteaza acest articol

Drama unei actriţe din telenovele: S-a izolat de frica morţii

by   1 min
0