Tabu
Image default
PEOPLE

Dublă sărbătoare pentru Andreea Berecleanu

Fosta prezentatoarea de știri a avut parte de o dublă sărbătoare, vineri, pe 6 noiembrie. Pentru că fermecătoarea Andreea Berecleanu a sărbătorit în această zi nu numai patru ani de când s-a căsătorit pentru a doua oară dar și pentru aniversarea soțului ei, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu i-a făcut soțului ei câteva surprize de ziua lui, printre care câteva mesaje video de la membrii ai familiei și prieteni dar și un decor de basm, cu baloane, sucuri și un deșert special.

andreea berecleanu si constantin stanÎn plus, fosta vedetă de televiziune a scris și un mesaj pe rețelele de socialziare și a publicat câteva fotografii de la mini petrecerea organizată acasă. “Acum și acum 4 ani! De atunci, suntem fericiți să împărțim ziua lui Constantin de naștere cu momentul cununiei noastre religioase și a nunții. Prilej minunat de a ne bucură de 2 ori.

constantin stan sarbatoritAstăzi, printre consultații, a avut parte de multe surprize. De la familie, prieteni, colaboratori, pacienți. A suflat în lumânări și am ciocnit un pahar cu șampanie. Și ne-am gândit că nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi, atât timp cât visam cu ochii deschiși! La mulți ani!”, a scris simpatica Andreea Berecleanu pe rețelle de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Elle Fanning s-a simțit presată să concureze cu sora sa Dakota

Andreea Damian

Artistul care și-a vândut colecția de chitare pentru o sumă record și a donat banii unui ONG de mediu

Andreea Damian

Cardiganul verde al lui Kurt Cobain s-a vândut cu 334.000 de dolari la licitație

realitatea

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Draga Olteanu-Matei, ultima „reprezentaţie” pe pământ

Andreea Damian

Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Andreea Damian

Scrie un comentariu