Tabu
Image default
PEOPLE

Dublă sărbătoare pentru Andreea Berecleanu

Fosta prezentatoarea de știri a avut parte de o dublă sărbătoare, vineri, pe 6 noiembrie. Pentru că fermecătoarea Andreea Berecleanu a sărbătorit în această zi nu numai patru ani de când s-a căsătorit pentru a doua oară dar și pentru aniversarea soțului ei, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu i-a făcut soțului ei câteva surprize de ziua lui, printre care câteva mesaje video de la membrii ai familiei și prieteni dar și un decor de basm, cu baloane, sucuri și un deșert special.

andreea berecleanu si constantin stanÎn plus, fosta vedetă de televiziune a scris și un mesaj pe rețelele de socialziare și a publicat câteva fotografii de la mini petrecerea organizată acasă. “Acum și acum 4 ani! De atunci, suntem fericiți să împărțim ziua lui Constantin de naștere cu momentul cununiei noastre religioase și a nunții. Prilej minunat de a ne bucură de 2 ori.

constantin stan sarbatoritAstăzi, printre consultații, a avut parte de multe surprize. De la familie, prieteni, colaboratori, pacienți. A suflat în lumânări și am ciocnit un pahar cu șampanie. Și ne-am gândit că nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi, atât timp cât visam cu ochii deschiși! La mulți ani!”, a scris simpatica Andreea Berecleanu pe rețelle de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui

Andreea Damian

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

Andreea Damian

Ce mesaje de dragoste și-au scris Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Gwen Stefani, așa cum rar poate fi văzută de fanii ei

Andreea Damian

Ce schimbare de look și-a făcut Delia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu