Tabu
PEOPLE

Dublă sărbătoare pentru Andreea Berecleanu

Fosta prezentatoarea de știri a avut parte de o dublă sărbătoare, vineri, pe 6 noiembrie. Pentru că fermecătoarea Andreea Berecleanu a sărbătorit în această zi nu numai patru ani de când s-a căsătorit pentru a doua oară dar și pentru aniversarea soțului ei, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu i-a făcut soțului ei câteva surprize de ziua lui, printre care câteva mesaje video de la membrii ai familiei și prieteni dar și un decor de basm, cu baloane, sucuri și un deșert special.

andreea berecleanu si constantin stanÎn plus, fosta vedetă de televiziune a scris și un mesaj pe rețelele de socialziare și a publicat câteva fotografii de la mini petrecerea organizată acasă. “Acum și acum 4 ani! De atunci, suntem fericiți să împărțim ziua lui Constantin de naștere cu momentul cununiei noastre religioase și a nunții. Prilej minunat de a ne bucură de 2 ori.

constantin stan sarbatoritAstăzi, printre consultații, a avut parte de multe surprize. De la familie, prieteni, colaboratori, pacienți. A suflat în lumânări și am ciocnit un pahar cu șampanie. Și ne-am gândit că nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi, atât timp cât visam cu ochii deschiși! La mulți ani!”, a scris simpatica Andreea Berecleanu pe rețelle de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Alex Leonte, gest neaşteptat după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin

Andreea Damian

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre celebra partidă de amor cu Monica Gabor, filmată pe gaura cheii

Andreea Damian

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Andreea Damian

Sofia Vicoveanca, criză de nervi în public. Scandal cu un grup de copii

Andreea Damian

KIM KARDASHIAN loveste din nou (aproape) NUD! Galerie FOTO

realitatea

Vestea fericită primită de familia lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență

Andreea Damian

Scrie un comentariu