Tabu
Image default
PEOPLE

Dublă sărbătoare pentru Andreea Berecleanu

Fosta prezentatoarea de știri a avut parte de o dublă sărbătoare, vineri, pe 6 noiembrie. Pentru că fermecătoarea Andreea Berecleanu a sărbătorit în această zi nu numai patru ani de când s-a căsătorit pentru a doua oară dar și pentru aniversarea soțului ei, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu i-a făcut soțului ei câteva surprize de ziua lui, printre care câteva mesaje video de la membrii ai familiei și prieteni dar și un decor de basm, cu baloane, sucuri și un deșert special.

andreea berecleanu si constantin stanÎn plus, fosta vedetă de televiziune a scris și un mesaj pe rețelele de socialziare și a publicat câteva fotografii de la mini petrecerea organizată acasă. “Acum și acum 4 ani! De atunci, suntem fericiți să împărțim ziua lui Constantin de naștere cu momentul cununiei noastre religioase și a nunții. Prilej minunat de a ne bucură de 2 ori.

constantin stan sarbatoritAstăzi, printre consultații, a avut parte de multe surprize. De la familie, prieteni, colaboratori, pacienți. A suflat în lumânări și am ciocnit un pahar cu șampanie. Și ne-am gândit că nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi, atât timp cât visam cu ochii deschiși! La mulți ani!”, a scris simpatica Andreea Berecleanu pe rețelle de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Andreea Damian

Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

Andreea Damian

Winona Ryder s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Andreea Damian

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Andreea Damian

Se insoara BITTMAN! Afla cu cine! FOTO

De cine e dusă mai departe ştafeta artistică a familiei Patrichi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu