Tabu
What's hot

ELENA UDREA detronata! ANCUTA, cea mai sexy candidata la alegerile parlamentare!

Elena Udrea a fost detronata! O alta candidata la alegerile paramentare de duminica viitoare se arata a fi cea mai sexy prezenta a politicii autohtone. Ea a ajuns vedetă în oraşul Bistriţa, după ce, în urmă cu şapte ani, a pozat sexy în ziarul Libertatea, la rubrica Fata de la pagina 5. Acum, Ancuţa Cârcu (29 de ani) vrea să profite de această notorietate pentru a ajunge deputat.

Peremista Ancuţa Cârcu s-a decis să intre în politică sătulă de faptul că, de mai bine de 20 de ani, toţi “politicienii nu au făcut altceva decât să se îmbuibe cu bani şi să uite că trebuie să facă ceva şi pentru cei care i-au trimis în Parlament”, a declarat, pentru Libertatea, tânăra aspirantă la un fotoliu de deputat, care se va afla pe lista de candidaţi a PRM la alegerile parlamentare de duminică. Cu toate că n-a mai avut de-a face cu ale politicii, Ancuţa e sigură că îşi poate învinge contracandidaţii, profitând şi de avantajele cu care a înzestrat-o natura. Astfel, fosta Fată de la pagina 5 spune că are “cele mai tari «balcoane» de la care se poate ţine un discurs”, dar, atenţie, subliniază că acestea nu sunt accesibile străinilor. Subalterna lui C.V. Tudor are pe agenda de viitor deputat iniţierea câtorva legi care să-i ajute pe oamenii de rând să obţină mai uşor un loc de muncă, pe tineri, să obţină repartiţii la terminarea studiilor şi pe cei bolnavi, să beneficieze de gratuitate în domeniul sănătăţii.

Vrea să-i bage la puşcărie pe foştii guvernanţi

Dacă pentru oamenii de rând a construit planuri frumoase, foştilor guvernanţi sexoasa candidată le-a pus gând rău. Ancuţa Cârcu vrea, nici mai mult, nici mai puţin, să-i bage la puşcărie pentru că, susţine ea, “s-au făcut vinovaţi de lichidarea locurilor de muncă, demolarea multilaterală a României, privatizările frauduloase, jefuirea bogăţiilor naturale, îndatorarea poporului român la băncile străine şi holocaustul împotriva românilor”.

Se războieşte cu un veteran al politicii şi cu un preot cântăreţ

Pentru a ajunge însă în Casa Poporului, Anca va trebui să-l învingă pe cel mai longeviv politician al judeţului, pe vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean. Liderul PDL Bistriţa- Năsăud este deputat de patru mandate, iar acum concurează pentru al cincilea şi ultimul, după cum a declarat el. Un alt contracandidat al simpaticei Anca este şi uselistul Alexandru Pugna, de meserie preot, dar şi un cunoscut interpret de muzică populară.

Dacă la Bistriţa,  conform www.libertatea.ro, Ancuţa Cârcu încearcă să-şi atragă alegători cu ajutorul atuurilor fizice, în Bucureşti, un candidat la fotoliul de senator în sectorul 1 şochează de-a dreptul! Mihai Antonescu, rivalul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, pare obsedat de sex şi de violenţă. Pe considerentul că este o persoană liberă şi fără prejudecăţi, reprezentantul partidului lui Dan Diaconescu şi-a lansat recent un videoclip inspirat din execuţiile televizate ale teroriştilor Al Qaeda! Mai mult, Antonescu a făcut un spot electoral în care se pozează alături de două fete dezbrăcate.

La Slatina candidează un dandy în chiloţi!

În afişele electorale apare sobru, în costum şi cu ochelarii pe nas (foto mic), însă în pozele postate pe un site de socializare, pare un adevărat dandy. Candidatul Partidului Alianţa Socialistă la funcţia de deputat pe Colegiul 1 Slatina, Nicolae Viorel Oprănescu, a făcut furori pe internet, după ce a postat o fotografie din tinereţe, în care apare doar în lenjerie intimă. El a candidat în acest an şi la Primăria Slatina, campanie în care spera să cucerească electoratul cu sloganul: “Tati Norocosul, un primar muncitor şi serios pentru Slatina”. Rămâne de văzut dacă pozele in lenjerie intima îi vor aduce noroc tânărului politician.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

MIHAELA RĂDULESCU a prevestit PROBLEMELE LUI ELAN SCHARTZENBERG, acum patru ani!

Cum arata casa din Pipera a Andreei Marin!

Silvia Dumitrescu, pe vremea când era la liceu! FOTO

OSCAR DE LA RENTA – moartea unui fashion guru

realitatea

Top 5: vedete agresate de iubiți

Video: STEVIE WONDER cantand la inmormantarea lui WHITNEY HOUSTON

1 comentariu

eu 3 December 2012 at 8:01

dar cea mai competenta, oare, cine o fi? vom avea rezultate cand nu ne vom mai gresi cariera in viata. in politica, mai nou, intra doar…

Răspunde

Scrie un comentariu