Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Elena Udrea, geloasă pe propria fiică

Elena Udrea a povestit în premieră cum a ajuns să simtă gelozie faţă de fetiţa sa, Eva Maria, de 2 ani.

Fostul ministru și-a făcut apariția în direct, în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir. Udrea a purtat un mantou foarte elegant, într-o nuanță de roz fuchsia, fiind o culoare specială pentru a marca și Ziua Femeii.

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta. Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a susținut Elena Udrea.

Elena Udrea, în vârstă de 47 de ani, și omul de afaceri Adrian Alexandrov, de 34 de ani, formează un cuplu de mai bine de 5 ani, povestea lor de dragoste desfășurându-se mai mult la distanță. Elena Udrea a stat o vreme în Costa Rica, unde a și adus-o pe lume pe fiica lor, Eva Maria.

Fostul politician a revenit în România în urmă cu mai bine de un an și jumătate, relația cu partenerul ei de viață consolidându-se și mai mult, chiar dacă cei doi nu au ajuns în fața altarului așa acum și-au propus la botezul micuței lor.

ARTICOLE SIMILARE

FREEMOTION ⎪ Spectacol de dans de Valentine’s Day

Ciocîrlan

Celebritati nascute pe 12 iulie!

realitatea

Turiştii au fost expuşi timp de două decenii la radiaţii fără să știe, în cel mai popular parc din lume

Andreea Damian

Vrem o modă “ca afară” cu salarii ca aici şi calitate sub nivelul UE

Dora Constantinovici

Noaptea muzeelor în pandemie. Lista şi programul muzeelor deschise sâmbătă

Andreea Damian

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Scrie un comentariu