Tabu
Image default
lifestyle

CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

Eleva de 13 ani din Bucureşti care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit, marţi seară, la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Diana R. a fost găsită, marţi dimineaţă, în comă profundă şi şoc hipotermic, după ce a căzut de la etajul unei unităţi de cazare. Aceasta a supravieţuit peste 12 ore din momentul în care a fost găsită cu temperatura corpului de 19,5 grade.

Potrivit Mediafax, medicii i-au făcut încontinuu masaj cardiac extern, iar după câteva ore inima ei începuse să bată singură, însă fata respira cu ajutorul aparatelor. Aceasta urma să fie transportată la o unitate sanitară din Bucureşti în momentul în care transportul nu ar fi prezentat vreun risc pentru viaţa ei.

Familia elevei a cerut medicilor discreţie în ceea ce priveşte starea acesteia. Poliţia ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unei căderi accidentale, dar şi ipoteza tentativei de suicid din dragoste.

Diana R. era elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 “Jose Marti” din Sectorul 2 al Capitalei şi obţinuse medalia de argint la olimpiada naţională de matematică.

ARTICOLE SIMILARE

Kristen Johnston a pozat nud pentru PETA

realitatea

Amy Winehouse a uitat de droguri grație noului iubit

realitatea

A murit Mr. Bean?

ANDREEA MARIN BĂNICĂ: “Nu se moare dintr-un divort!”

LA 4 ANI, cu TIGARA in gura. Apariţia care a scandalizat juriul la un concurs de frumuseţe pentru copii

Angelina Jolie, operată estetic?

realitatea

Scrie un comentariu