Home > Agenda > stiri > CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

Eleva de 13 ani din Bucureşti care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit, marţi seară, la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Diana R. a fost găsită, marţi dimineaţă, în comă profundă şi şoc hipotermic, după ce a căzut de la etajul unei unităţi de cazare. Aceasta a supravieţuit peste 12 ore din momentul în care a fost găsită cu temperatura corpului de 19,5 grade.

Potrivit Mediafax, medicii i-au făcut încontinuu masaj cardiac extern, iar după câteva ore inima ei începuse să bată singură, însă fata respira cu ajutorul aparatelor. Aceasta urma să fie transportată la o unitate sanitară din Bucureşti în momentul în care transportul nu ar fi prezentat vreun risc pentru viaţa ei.

Familia elevei a cerut medicilor discreţie în ceea ce priveşte starea acesteia. Poliţia ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unei căderi accidentale, dar şi ipoteza tentativei de suicid din dragoste.

Diana R. era elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 “Jose Marti” din Sectorul 2 al Capitalei şi obţinuse medalia de argint la olimpiada naţională de matematică.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Comenteaza acest articol

CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

by   1 min
0