Tabu
Image default
lifestyle

CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

Eleva de 13 ani din Bucureşti care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit, marţi seară, la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Diana R. a fost găsită, marţi dimineaţă, în comă profundă şi şoc hipotermic, după ce a căzut de la etajul unei unităţi de cazare. Aceasta a supravieţuit peste 12 ore din momentul în care a fost găsită cu temperatura corpului de 19,5 grade.

Potrivit Mediafax, medicii i-au făcut încontinuu masaj cardiac extern, iar după câteva ore inima ei începuse să bată singură, însă fata respira cu ajutorul aparatelor. Aceasta urma să fie transportată la o unitate sanitară din Bucureşti în momentul în care transportul nu ar fi prezentat vreun risc pentru viaţa ei.

Familia elevei a cerut medicilor discreţie în ceea ce priveşte starea acesteia. Poliţia ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unei căderi accidentale, dar şi ipoteza tentativei de suicid din dragoste.

Diana R. era elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 “Jose Marti” din Sectorul 2 al Capitalei şi obţinuse medalia de argint la olimpiada naţională de matematică.

ARTICOLE SIMILARE

Martina Navratilova are cancer

realitatea

Regele Mihai langa Regina Angliei (FOTO)

Cream lansează “Double Games”

Top 10 cele mai deștepte dive de la Hollywood

realitatea

Cea mai tânără fată care a pozat în Playboy e româncă! Avea doar 11 ani

Anda Adam, artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards!

Scrie un comentariu