Home > Slider > Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

La mai puțin de un an de la tragedia din Vegas, atunci când în timpul unui festival au fost omorâți 59 de oameni și răniți alți 527, Eminem a folosit efecte sonore asemănătoare focurilor de armă în timpul unui concert din cadrul festivalului Bonnaroo Tennessee.

Publicul festivalului s-a panicat și unii dintre spectatori au alergat în toate direcțiile crezând că are loc un nou atentat, alții s-au prăbușit la pământ ca să evite să fie împușcați la o adică. Mai mulți fani ai artistului l-au acuzat pe acesta că ar fi iresponsabil mai ales dată fiind mulțimea de atacuri armate din locurile publice ale SUA din ultima perioadă. Un reprezentant al lui Eminem a spus însă că de fapt bubuiturile din timpul concertului s-au auzit de la câteva efecte pirotehnice folosite de nenumărați alți artiști și cu care fanii Eminem ar trebui să fie obișnuiți pentru că și artistul le folosește deja de 10 ani de zile.

Eminem la festivalul Bonnaroo Tennessee

Unul dintre fani și-a aruncat telefonul în momentul în care a auzit bubuitura iar alții au fugit și au părăsit perimetrul concertului aproape instant. De altfel, mai mulți participanți au spus că simpla participare la un festival, zilele acestea, vine la pachet cu frica celor prezenți că se poate oricând întâmpla un atentat.

În 1996, a scos primul album solo, Infinite, fiind influențat de alți muzicieni însă doar când a lansat albumulThe Slim Shady EP, și-a luat numele de scenă Eminem și a început să câștige numeroase premii. A început apoi colaborarea cu Interscope Records în 1998, iar noul său album a fost unul dintre cele mai bune din 1999, câștigând 3 discuri de platină.

Articole asemanatoare
Eminem
Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album
Eminem
Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena
smartphone
Dependența de smartphone: tinerii se panichează când nu folosesc telefonul
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump

Comenteaza acest articol

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

by realitatea   1 min
0