Home > Agenda > Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

Eminem

Eminem le-a răspuns criticilor săi, care au spus că versurilor de pe noul lui album care fac referire la atacul cu bombă din Manchester din 2017. „Noul album nu a fost făcut pentru sensibili”, a spus rapperul american pe Twitter, adăugând că unele versuri incluse pe album au menirea de a „şoca conştiinţa, ceea ce poate provoca o acţiune pozitivă”.

Părinții victimelor numesc muzica lui Eminem „dezgustătoare” și „lipsită de respect”. Dar artistul a spus că albumul nu este pentru cei care se simt lesne ofensaţi sau descurajaţi şi că versurile considerate ofensatoare au fost scoase din context, că nu intenţiona ca ele să fie luate ad literam şi că se înscriu unei teme ample abordate pe album.

Ce e surprinzător e faptul că tocmai el, Eminem, a donat o sumă uriașă pentru victimele atacului terorist de la Manchester. Rapperul, care în mod normal nu este activ pe rețelele de socializare, și-a mobilizat fanii de pe Twitter și a strâns peste 1,8 milioane de lire sterline, special pentru a ajuta familiile celor 22 de oameni uciși în atentatul din Manchester, dar și pentru victimele internate în spital. El le-a scris fanilor: „Săriți și voi în ajutorul victimelor din Manchester și a familiilor lor, faceți o donație la @BritishRedCross și @MENnewsdesk!”

„Music To Be Murdered By”, al 11-lea album al rapperului pe numele real Marshall Mathers, a fost lansat pe 17 ianuarie. Discul include colaborări cu Ed Sheeran, regretatul Juice WRLD, Black Thought, Q-Tip, Anderson Paak, Young M.A., Royce da 5’9″ și alții.

Articole asemanatoare
Eminem
Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă
Eminem
Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
Eminem
Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

by Andreea Damian   1 min
1