Tabu
Image default
lifestyle

Ce stiau parintii despre FLOAREA LEONIDA! Unde a crescut GIMNASTA – FOTO

Parintii si apropiatii Floarei Leonida, gimnasta care, se pare, se prostitueaza in Germania sunt ravasiti de stirile din ultimele zile. Floarea Leonida (25 de ani) provine dintr-o familie bucuresteana  si a locuit într- un apartament din cartierul  bucureştean Militari, fiind crescută în condiţii modeste de tatăl ei, de meserie  barman, şi de mama sa, femeie de serviciu la clubul Steaua. Si azi parintii sunt sustinuti financar de banii trimisi din Germania de ex-vicecampioana mondiala de gimnastica.

“Vine la câteva luni în România, iar noi i-am lăsat camera aşa cum era când a  plecat în Germania. Este topită după nepoata ei, Erica, fiica fratelui său,  Mihai, care lucrează şi el în Germania. Fata a rămas în România şi face  gimnastică, este foarte talentată. Floarea are camera plină cu păpuşi, pe care şi le cumpăra de peste tot unde avea concursuri, cu medalii, cupe, fotografii…  Nu pot să cred că fata mea se prostituează, eu ştiam că are un iubit aici, în  România”, ne-a mărturisit Gheorghe Leonida, tatăl fostei sportive. De altfel, contactata de Libertatea, Floarea a facut, deocamdata, o singura declaratie, in care sustine ca s-ar afla in vacanta cu iubitul ei…

Tatal fostei sportive a dezvăluit şi cum a ajuns fiica sa să practice gimnastica: “Fratele ei  făcea fotbal la Steaua şi o mai lua pe Floarea cu el, pentru că nu aveam cu cine  să o lăsăm acasă. Odată, când ea avea patru ani, i-a prins ploaia şi s-au  adăpostit sub copertina sălii de gimnastică, iar o antrenoare a văzut-o pe fata  mea şi a chemat-o la antrenament”. La Steaua, Floarea a fost antrenata de Eliza Stoica, sotia presedintelui Federatiei Romane de Gimnastica, despre care se spune ca a sprijinit-o constant in cariera.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Vezi unde a crescut gimnasta porno! – Alte sporturi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Radulescu are 62 cm in TALIE. Vezi cum isi intretine silueta

Sonia Rykiel: “Multe femei devin sclavele designerilor-

realitatea

O reclamă cu Julia Roberts, interzisă în Marea Britanie – FOTO

realitatea

Prima fotografie cu fetiţa lui Pepe!

Katie Stam este noua Miss America

realitatea

Ozana Barabancea, aproape GOALA pe sezlong!

Scrie un comentariu