Tabu
Image default
CULTURE Slider

Festivalul Coachella, anulat pentru a treia oară din cauza pandemiei coronavirusului

Oficialii din domeniul sănătății au ordonat anularea festivalului de muzică Coachella, programat pentru luna aprilie, din cauza pandemiei coronavirusului. Este a treia oară când criza sanitară afectează festivalul anual organizat în aer liber care atrage sute de mii de fani în deșertul din California.

„Festivalul de muzică și artă Coachella Valley și Festivalul de muzică Stagecoach programate în prezent pentru luna aprilie 2021 sunt anulate”, a declarat dr. Cameron Kaiser, responsabil pentru sănătate din Riverside, potrivit The Verge. Ordinul lui Kaiser a anulat, de asemenea, Festivalul Stagecoach Country Music, programat tot pentru aprilie.

„Acest ordin este destinat să reducă probabilitatea expunerii la COVID-19”, se menționează în ordin. „Dacă COVID-19 ar fi detectat la aceste festivaluri, amploarea și numărul participanților și natura locului ar face imposibil, dacă nu chiar imposibil, urmărirea celor care ar putea fi expuși riscului.”

Festivalul Coachella 2020 a fost inițial programat pentru aprilie 2020, apoi mai târziu amânat până în octombrie 2020, înainte de a fi în cele din urmă împins cu totul până în aprilie 2021.

Organizatorii Coachella nu au anunțat încă noua dată, dar Billboard raportează că ar putea fi reprogramat pentru luna Octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 6 aprilie

realitatea

Cum s-a îmbrăcat Lady Gaga la inaugurarea lui Joe Biden. Ce semnificație are broșa gigantică

Andreea Damian

Când va fi lansat al patrulea sezon al serialului The Crown

Andreea Damian

Kit Harington, despre hărțuirea sexuală: „Nu sunt șocat. E peste tot în showbiz”

Andreea Damian

Fascinanta și surprinzătoarea istorie a rujului roșu

Andreea Damian

Nunta lui GEORGE CLOONEY / Album FOTO!

Scrie un comentariu