Tabu
Image default
CULTURESlider

Festivalul Coachella, anulat pentru a treia oară din cauza pandemiei coronavirusului

Oficialii din domeniul sănătății au ordonat anularea festivalului de muzică Coachella, programat pentru luna aprilie, din cauza pandemiei coronavirusului. Este a treia oară când criza sanitară afectează festivalul anual organizat în aer liber care atrage sute de mii de fani în deșertul din California.

„Festivalul de muzică și artă Coachella Valley și Festivalul de muzică Stagecoach programate în prezent pentru luna aprilie 2021 sunt anulate”, a declarat dr. Cameron Kaiser, responsabil pentru sănătate din Riverside, potrivit The Verge. Ordinul lui Kaiser a anulat, de asemenea, Festivalul Stagecoach Country Music, programat tot pentru aprilie.

„Acest ordin este destinat să reducă probabilitatea expunerii la COVID-19”, se menționează în ordin. „Dacă COVID-19 ar fi detectat la aceste festivaluri, amploarea și numărul participanților și natura locului ar face imposibil, dacă nu chiar imposibil, urmărirea celor care ar putea fi expuși riscului.”

Festivalul Coachella 2020 a fost inițial programat pentru aprilie 2020, apoi mai târziu amânat până în octombrie 2020, înainte de a fi în cele din urmă împins cu totul până în aprilie 2021.

Organizatorii Coachella nu au anunțat încă noua dată, dar Billboard raportează că ar putea fi reprogramat pentru luna Octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

realitatea

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Andreea Damian

Teatrele de pe Broadway rămân închise până la primăvară

Andreea Damian

„Avangarda revizitată” continuă la Cinemateca Eforie

Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie

Tabu Tabu

AREAL | În căutarea corpului pierdut

Andreea Damian

Scrie un comentariu