Home > Lifestyle > Ce pacat! FETITA lui Mihai Petre are o maladie genetica!

Ce pacat! FETITA lui Mihai Petre are o maladie genetica!


Coregraful Mihai Petre şi soţia sa, poloneza Elwira Duda, trec printr-o perioadă foarte dificilă. Fetiţa lor, care are aproape trei săptămâni, este internată în spital dinainte de Crăciun, având un icter prelungit. Se pare că micuţa Catinca moşteneşte de la familia mamei sale o afecţiune a ficatului.
Bucuria imensă pe care cei doi părinţi au simţit-o când a venit pe lume primul lor copil s-a transformat la scurt timp de la naşterea Catincăi într-o durere fără margini, pe care numai un părinte care trece prin aşa ceva o poate înţelege. Fetiţa cuplului Mihai şi Elwira Petre s-a născut în 12 decembrie, la Spitalul „Regina Maria”, şi totul părea a fi în regulă.
După câteva zile de la naşterea Catincăi, Mihai Petre şi-a luat fetele acasă, însă, la scurt timp, cei doi părinţi au fost nevoiţi să-şi interneze din nou copila în spital, deoarece are un icter prelungit. „I-au făcut antibiotice, i-au pus perfuzii, iar acum stă sub o lampă specială cu ultraviolete (n.r. lumina fluorescentă emisă de lampă are rolul de a prelua o parte din munca pe care ficatul bebeluşului nu este capabil s-o facă). Se pare că fetiţa moşteneşte de la familia mamei sale o afecţiune a ficatului”, au declarat pentru www.click.ro surse din anturajul cuplului.
Mihai şi Elwira vin zilnic la spital pentru a-şi vedea fetiţa. „Elwira o alăptează de fiecare dată când merge la spital şi le lasă şi asistentelor lapte pentru ea. Amândoi sunt foarte afectaţi şi nu le mai arde de nimic de când fetiţa e în spital”, ne-au mai spus aceleaşi surse.
Icterul este o afecţiune caracterizată prin colorarea în galben a pielii şi a părţii albe a globului ocular şi este consecinţa acumulării unei cantităţi mari de bilirubină în sânge.
Bilirubina e produsă prin distrugerea celulelor roşii din sânge şi a hemoglobinei. Icterul la nou-născut apare după circa 24 de ore de la naştere, pentru că organele copilului nu sunt încă capabile să elimine eficient excesul de bilirubină. Intensitatea icterului creşte după prima zi de la naştere până în ziua 3-4 de viaţă.
Articole asemanatoare
mihai-petre
Mihai Petre și-a închis afacerea pe care o avea din cauza coronavirusului
Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”

Comenteaza acest articol

Ce pacat! FETITA lui Mihai Petre are o maladie genetica!

by   1 min
0