Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ce pacat! FETITA lui Mihai Petre are o maladie genetica!

plante medicinale

Coregraful Mihai Petre şi soţia sa, poloneza Elwira Duda, trec printr-o perioadă foarte dificilă. Fetiţa lor, care are aproape trei săptămâni, este internată în spital dinainte de Crăciun, având un icter prelungit. Se pare că micuţa Catinca moşteneşte de la familia mamei sale o afecţiune a ficatului.
Bucuria imensă pe care cei doi părinţi au simţit-o când a venit pe lume primul lor copil s-a transformat la scurt timp de la naşterea Catincăi într-o durere fără margini, pe care numai un părinte care trece prin aşa ceva o poate înţelege. Fetiţa cuplului Mihai şi Elwira Petre s-a născut în 12 decembrie, la Spitalul „Regina Maria”, şi totul părea a fi în regulă.
După câteva zile de la naşterea Catincăi, Mihai Petre şi-a luat fetele acasă, însă, la scurt timp, cei doi părinţi au fost nevoiţi să-şi interneze din nou copila în spital, deoarece are un icter prelungit. „I-au făcut antibiotice, i-au pus perfuzii, iar acum stă sub o lampă specială cu ultraviolete (n.r. lumina fluorescentă emisă de lampă are rolul de a prelua o parte din munca pe care ficatul bebeluşului nu este capabil s-o facă). Se pare că fetiţa moşteneşte de la familia mamei sale o afecţiune a ficatului”, au declarat pentru www.click.ro surse din anturajul cuplului.
Mihai şi Elwira vin zilnic la spital pentru a-şi vedea fetiţa. „Elwira o alăptează de fiecare dată când merge la spital şi le lasă şi asistentelor lapte pentru ea. Amândoi sunt foarte afectaţi şi nu le mai arde de nimic de când fetiţa e în spital”, ne-au mai spus aceleaşi surse.
Icterul este o afecţiune caracterizată prin colorarea în galben a pielii şi a părţii albe a globului ocular şi este consecinţa acumulării unei cantităţi mari de bilirubină în sânge.
Bilirubina e produsă prin distrugerea celulelor roşii din sânge şi a hemoglobinei. Icterul la nou-născut apare după circa 24 de ore de la naştere, pentru că organele copilului nu sunt încă capabile să elimine eficient excesul de bilirubină. Intensitatea icterului creşte după prima zi de la naştere până în ziua 3-4 de viaţă.

ARTICOLE SIMILARE

Fotomodel de talie internațională, apropiat lui Kate Moss, găsit mort în casă

Andreea Damian

Femeile manierate sunt sexy!

Cei trei chefi de la “MasterChef” au fost CONCEDIAŢI

Maldivele Siberiene sunt de fapt un lac toxic iar influencerii Instagram au fost avertizați

realitatea

Uite cat de bine seamana fiica Oanei Cuzino cu mama ei!

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

Scrie un comentariu