Tabu
PEOPLESlider

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, implicată într-un accident rutier grav

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan şi a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a dezvăluit că a făcut un accident rutier grav cu mașina ei de 80.000 de euro.

Tânăra de 23 de ani a primit cadou de majorat un Porsche Cayenne, care a costat 80.000 de euro, dar pe care l-a făcut praf într-un accudent rutier.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei. Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena Sport.

Baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference, Sarah Duimitrescu a fost operată în septembrie 2022 la Cluj Napoca, după o accidentare la genunchi.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine”, a spus Sarah Dumitrescu.

ARTICOLE SIMILARE

Andra Gogan i-a făcut cadou un bolid de lux tatălui său. Care a fost reacţia bărbatului

Andreea Damian

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

realitatea

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Andreea Damian

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Ziua mondială a zâmbetului: cum albești dinții în mod natural?

Andreea Damian

Scrie un comentariu