Tabu
Image default
PEOPLE

La 11 ani Anna a intrat in showbizul muzical

La o vârstă fragedă, la doar 11 ani, Anna Corbu intră în showbizul muzical cu melodia “Secretul” la care a filmat și un videoclip interesant pe care îl puteți urmări în continuare. Sub numele de scenă Anna, puștoica pătrunde în lumea muzicală și își dorește să aibă succesul fenomenelor Iuliana Beregoi sau Nicole Cherry.
Piesa “Secretul” este produsă de HMT Production, compoziție și text Alin Nicodim. “Melodia “Secretul” promovează bucuria de a fi sincer cu ține însuți, de a fi bun cu cei din jurul tău și de a crede în propriile forțe pentru a putea să îți îndeplinești visurile și pentru a găsi fericirea”, a mărturisit compozitorul piesei.

anna iubeste muzica si naturaTânăra solistă, pe numele ei adevărat Ana Corbu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială din Berceni. Pentru această piesă a filmat și un videoclip, despre care ne-a povestit următoarele: “Filmările s-au făcut în două zile în mai multe locații. A fost o experiență minunată mai ales că au fost alături de mine câțiva prieteni și părinții mei și m-am simțit în largul meu. Sper să va placă și aștept să-mi spuneți părerile voastre pe paginile de socializare. Acesta este primul meu proiect muzical și îmi place. Sper că și vouă”, a mai spus simpatică solistă care va reveni curând cu noi surprize. Mai multe detalii pe paginile de artist: –
www.instagram.com/annamusicon www.facebook.com/annamusicon/

ARTICOLE SIMILARE

Paula Seling a devenit vegană și s-a apucat de gătit în față camerelor

Tabu Tabu

Oana Roman a ajuns de nerecunoscut

Tabu Tabu

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

realitatea

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea. Mesajul sfâșietor trimis de actor celui mai bun prieten

Andreea Damian

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

Andreea Damian

Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

realitatea

Scrie un comentariu