Home > Lifestyle > Fiica Marijuanei, rănită de comportamentul bizar al mamei sale: «Nu vreau să vină la școală că mă face de râs»

Fiica Marijuanei, rănită de comportamentul bizar al mamei sale: «Nu vreau să vină la școală că mă face de râs»

Are doar 8 ani, dar situația familială tensionată a maturizat-o prematur. Fetița Danei Coteanu, alias Marijuana, s-a autoeducat să nu-și judece mama.

Micuța Alesia este crescută de bunicul ei, Ion Coteanu, tatăl Marijuanei. Bătrânul este cel care îi poartă de grijă, îi cumpără cele necesare oricărei fetițe de opt ani, de la hăinuțe până la cordeluțe de păr, și o duce la școală.

Pe mama ei o vede doar o dată pe săptămână. De obicei, se întâlnesc preț de câteva ore într-un parc din cartier. Atunci când vine vorba de cea care i-a dat viață,  Alesia a înțeles că nu ne putem alege părinții .

“Indiferent că mama e drogată sau cum o fi ea, este mama mea și singura pe care o am”, îi spune fetița bunicului său. Chiar dacă îi găsește scuze mamei ei, care trăiește în altă locuință și așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea ei copil, Alesiei îi este rușine cu ea.

“Mi-a spus că nu vrea ca mama ei să vină la ședințele cu părinții de la școală pentru că o face de râs”, ne-a povestit tatăl Marijuanei și bunicul micuței Alesia.

Articole asemanatoare
avocado
Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?
Canada devine a doua țară care legalizează marijuana în scopuri recreaționale
Charlize Theron
Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!
Sarcina, SIDA, droguri: Scrisoarea unei fete romance de 16 ani pentru parintii ei …final neasteptat!

Comenteaza acest articol

Fiica Marijuanei, rănită de comportamentul bizar al mamei sale: «Nu vreau să vină la școală că mă face de râs»

by   1 min
0