Home > Agenda > Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

Fostul președinte nu doar că a fost primit cu o ovație în picioare, dar a fost răsplătit și cu un cântec “MVP” al mulțimii din Toronto.

Drake nu prea este ignorat, în special în orașul său natal din Toronto, unde se află echipa Raptors iar rapperul deține și titlul de “ambasador global” pentru echipă – dar nici nu se întâmplă des ca un fost președinte al Statelor Unite să participe la un joc din finala NBA.

În data de 2 iunie, Barack Obama a sosit la Scotiabank Arena din Toronto într-o jachetă din piele și a schimbat o îmbrățișare, o strângere de mână și câteva cuvinte cu Drake înaintea meciului împotriva Golden State Warriors. Fan pasionat al basketului, Obama a participat la deschiderea sezonului cu Chicago Bulls în sezonul 2015 împotriva lui Cleveland Cavaliers, dar nu a fost la un joc playoff NBA de foarte mult timp, practic de la cel de dinainte de alegerile pe care le-a câștigat.

Vizita, anunțată cu doar câteva ore înainte de meci, a fost planificată astfel încât la eveniment să participe și premierul canadian Justin Trudeau, care a decis în schimb să rămână acasă. Gurile rele spun că poate Trudeau a fost îngrijorat că va fi mai puțin popular decât Obama.

Drake a apărut la meci într-un tricou cu imaginea lui Macaulay Culkin în “Home Alone”. Sub el era scris “Kevin?!?!”, O referire la Kevin Durant care a pierdut al doilea joc din cauza unei accidentări. Culkin și-a dorit să se distreze și el cu ocazia meciului și i-a trimis mesaj lui Drake în timpul jocului, “Mă căutai? Ne vedem la un grătar.”

Drake, care are numerele lui Durant și Steph Curry tatuate pe braț, nu a dezvăluit dacă va face o excursie la Oracle Arena din Oakland miercuri pentru Jocul 3.

Articole asemanatoare
drake
Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO
Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA
Bei Bei, ursul panda uriaș botezat de Michelle Obama s-a mutat în China
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Comenteaza acest articol

Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

by realitatea   1 min
0