Home > beauty > Fonduri de ten pentru sezonul rece

Fonduri de ten pentru sezonul rece

A sosit timpul sa spunem adio BB-creamurilor sau chiar si zilelor in care ieseam din casa fara urma de fond de ten. Vremea rece cere un aliat puternic care ne va proteja piele impotriva razelor UV si factorilor poluanti. Iata 5 fonduri de ten care merita sa le incerci toamna aceasta:

 1. Sephora, Perfection 10 h: Un fond de ten cu acoperire mare, care corecteaza instant toate imperfectiunile si creaza un finish invizibil.

2. Chanel Perfection Lumiere: Asigura un efect de a doua piele si o rezistenta de 15 ore. Complexul Perfect ofera un ten uniform, luminos pe tot parcursul zilei: ten luminos: 84%

3. MAC Face and Body:  Este un fond de ten fluid, confortabil si usor, cu un amestec unic de emolienti, care ofera posibilitati multiple de acoperire si un finish satinat natural.

4. NYX HD Studio Photogenic Foundation:  Este fondul de ten ideal deoarece nu incarca excesiv pielea si nu lasa urme inestetice. Nu este doar un fond de ten obisnuit, el actionand intens si asupra primului strat al pielii regenerand colagenul.

5.Giorgio Armani Luminous Silk : Fond de ten usor ca pana, fara ulei, cu tehnologie de Micro-umplere, aluneca fara cusur lasand un finisaj natural.

Articole asemanatoare
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică
Celebritati nascute pe 11 iulie!
Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche
“Reincarnarea”, o poveste de basm

Loading...

1 Response

  1. Pingback : Fonduri de ten pentru sezonul rece | Femininne

Comenteaza acest articol

Fonduri de ten pentru sezonul rece

by   1 min
1