Tabu
Image default
CULTURESlider

FREEMOTION ⎪ Spectacol de dans de Valentine’s Day

Pe 14 februarie, la ALOUETTE urban bistro din București are loc un eveniment unic.  Doi coregrafi vor dansa în aer liber, în fața pereților de sticlă ai restaurantului. FREEMOTION este un performance site-specific de dans contemporan pe ca publicul este invitat să-l privească fie din incinta localului, fie de pe terasă.

FREEMOTION

O poveste de dragoste în pași de dans contemporan, născută din emoția întâlnirii dintre doi coregrafi: Mariana Gavriciuc și George Pleșca. FREEMOTION este un performance site-specific despre iubire și libertate, iubirea de a fi liber și libertatea de a iubi.

Spectacolul creat și produs de compania Tangent va avea loc pe 14 februarie, începând cu ora 18:00, la ALOUETTE urban bistro (Str. Bibescu Vodă 19, Piața Unirii). Este primul eveniment live organizat în acest an la ALOUETTE și desfășurat în cadrul campaniei DAYS OF LOVE

Evenimentul este gratuit, însă, pentru a putea participa la spectacol, organizatorii vă recomandă să rezervați o masă pe terasă sau în interiorul localului. 

CRAMA SERVE

Totodată, cu această ocazie specială, ALOUETTE și Crama Serve le oferă invitaților o sticlă de Terra Romana Rose 375 ml, fie la comandarea a patru preparate din meniul restaurantului (minimum două feluri principale), fie la comandarea unei sticle de  Cuvée Sissi 750 ml. 

Meniul special este ales cu grijă și preparat de Chef Michel și echipa sa, iar oferta de vin este valabilă doar pe 14 februarie în ambele restaurante: ALOUETTE Unirii și ALOUETTE Asmita Gardens. 

DAYS OF LOVE

Campania DAYS OF LOVE, derulată în perioada 14 – 24 februaire la ALOUETTE, cuprinde mai multe surprize și oferte ce vor fi anunțate zilele următoare. 

DAYS OF LOVE  este o inițiativă născută din dorința de a celebra importanța iubirii și a recunoștinței în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day sau Dragobete.

Facebook Event FREEMOTION

Facebook Page ALOUETTE

Instagram ALOUETTE

ARTICOLE SIMILARE

Cu cine au petrecut Paștele în izolare Smiley și Gina Pistol

Tabu Tabu

Legătura secretă dintre Prințul Philip și Regele Mihai. Imagini inedite cu cei doi!

Andreea Damian

Cum să alegi un parfum sexy

Andreea Damian

“Restul e tăcere” concurează pentru “Cel mai bun film străin” la Festivalul de la Palm Springs

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Stella McCartney | Curentul vegan trece din bucătărie în modă

Andreea Damian

Scrie un comentariu