Home > Agenda > stiri > Ce a facut GERARD BUTLER ieri in Romania / FOTO

Ce a facut GERARD BUTLER ieri in Romania / FOTO

Gerard Butler chiar e in Romania! De la Bucureşti, el a zburat cu un eliocpter în Argeş, pentru că şi-a dorit  să vadă Transfăgărăşanul împreună cu iubita lui, Mădălina Ghenea. Oficial, starul a sosit pe plaiurile natale ale  frumoasei lui logodnice cu ocazia nunţii fratelui acesteia, eveniment de la care  cei doi îndrăgostiţi nu vor lipsi. Până la fericitul eveniment însă, care a pus pe jar familia actriţei românce  stabilite în Italia, Gerard va continua să admire frumuseţile patriei  noastre. Din Argeş, actorul va mai merge câteva zile în alte zone de munte din  România, însoţit desigur de Madalina. Libertatea a aflat în ce zonă montană vor petrece îndrăgostiţii: este vorba  despre hotelul “Valea cu Peşti”, de 4 stele, pe malul lacului Vidraru.

Actorul în vârstă de 43 de ani şi iubita lui, Mădălina Ghenea (26  de ani), vor sta mai bine de o săptămână în România, în aşteptarea nunţii  fratelui oltencei. În timp ce pregătirile pentru fericitul eveniment din familia  brunetei sunt în toi, cei doi îndrăgostiţi caută să petreacă împreună clipe cât  mai frumoase. Se speculeaza ca aceasta este o ocazie ideala pentru ca Butler s-o ceara de nevasta in fata familiei ei. Unii s-au grabit sa afirme si ca Madalina ar fi insarcinata, asa ca totul s-ar lega perfect: intalnirea cu familia – vestea cu copilul – cererea in casatorie.

Mădălina, care nu a ezitat să-şi laude ţara în interviurile acordate  jurnaliştilor străini, i-a propus lui Gerard Butler o zonă superbă  din munţii României. Conform unor surse din anturajul actriţei, cei doi au ales  Valea cu Peşti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875  de metri, pe malul lacului Vidraru. Aici, românca şi actorul au închiriat  trei camere, deoarece starul mai este însoţit de câţiva prieteni. Cea mai scumpă cameră în locaţia unde  Ghenea şi  Butler s-au cazat costă 270 de RON  pe noapte, fiind vorba despre un apartament cu interior modern, dotat cu aer  condiţionat, TV cu ecran plat, cu living şi dormitor separat.

Şi cum dragostea trece prin stomac, Gerard se va putea delecta atunci  când i se va face foame, la restaurantul Hotelului Valea cu Peşti, cu mâncăruri  tradiţionale sau internaţionale, după bunul plac. Îndrăgostiţii vor putea  petrece clipe romantice la piscina hotelului, prevăzută cu ferestre din podea până în tavan care le  oferă vedere superbă către pădurile din jur.

Cuplul a antamat şi două maşini de teren, cu care Gerard Butler şi amicii lui au de gând să străbată Transfăgărăşanul duminică. Se pare că  actorul a rămas impresionat de drumul care încolăceşte munţii după ce Jeremy  Clarkson&Co l-au lăudat în emisiunea Top Gear, al cărei fan declarat este  Butler.

Iar în caz că vor vrea să mai zăbovească în zonă, Gerard şi Maddy pot vizita  barajul Vidraru, Cetatea Poienari, mănăstirea Curtea de Argeş, Fântâna  Meşterului Manole, dar şi Lacul şi Cascada Bâlea.

Gerard Butler, care se iubeşte de mai bine de 9 luni cu Mădălina  Ghenea, o frumuseţe din Slatina stabilită în Italia, a aterizat cu o cursă comercială, sâmbătă în jurul prânzului la Bucureşti, iar  pe aeroport admiratorii lui din România au făcut poze cu actorul.

Mai mult: EXCLUSIV | ACESTA ESTE CUIBUŞORUL UNDE AU PETRECUT NOAPTEA MĂDĂLINA GHENEA ŞI GERARD BUTLER! VEZI ce planuri au pentru restul VACANŢEI! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Gerard Butler
Gerard Butler, pentru prima oară la braț cu iubita, pe covorul roșu de la Oscaruri
Robin Thicke
Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California
Pug-ul, un caine iubit de vedete
Motivul pentru care Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit

Comenteaza acest articol

Ce a facut GERARD BUTLER ieri in Romania / FOTO

by   2 min
0