Tabu
Image default
FASHION

Haine la modă care pun în valoare o siluetă în formă de V

Este greu de găsit haine adaptate morfologiei tale. Iată câteva sfaturi pentru femeile cu o siluetă în formă de V.

Oricare ar fi silueta ta, multe haine îți sunt puse la dispoziție. Dar să alergi nu e ușor! Datorită rețelelor de socializare și internetului în general, devine foarte ușor să te îmbraci. În plus, TikTokerul @fashouak și-a împărtășit sfaturile pentru femeile cu o silueta în formă de V.

@fashouak Responder a @veryeffy Je vous fais quelle morphologie ensuite ? 🥰 #bodytype #morphologie #conseilenimage #tiktokfashion #fashiontiktok ♬ original sound – Jaydamo

Primul sfat al acestui influencer este să porți pantaloni cu inserții. Datorită acestei haine, umerii și șoldurile vor fi mai echilibrate. Într-adevăr, dacă ne concentrăm pe accentele situate în vârful pantalonilor, pe șolduri, va fi greu să vedem diferența de mărime! Astfel, silueta ta în formă de V va fi flatată.

O SILUETĂ ECHILIBRATĂ

De asemenea, ar trebui să îmbraci sacouri mai fit, potrivit acestui TikToker. Uită de mânecile umflate sau umerii pătrați, care ar accentua V-ul siluetei tale. Dimpotrivă, o jachetă bine montată o va atenua. Blazerele strâmte ar trebui să fie preferate tale!

Influencerul ne mai recomandă apoi fuste plisate. La fel ca pantalonii cu inserții, acestea vor crea un fel de iluzie asupra siluetei tale în V. Într-adevăr, ochiul va fi mai puțin atras de umerii tăi mai pătrați, și mai mult de plierea fustei tale. Evită fustele prea strâmte care îți vor scoate în evidență șoldurile înguste.

Modelele simple sunt, de asemenea, de evitat. Într-adevăr, un model complex nu îți va spori silueta. Da, acestea tind să atragă atenția! Nu uita sa te joci cu culorile, în funcție de paleta ta.

ARTICOLE SIMILARE

Consiliul de Moda Britanic, acuzat ca a exclus-o pe Kate Middleton

realitatea

Ilinca Vandici, Lora si Ruby, dorite in cea mai tare prezentare de moda a verii

realitatea

Trend Alert: Rochia cu petale

realitatea

Carine Roitfeld si Emmanuelle Alt nu mai vorbesc una cu cealalta

realitatea

Fiul lui Vivienne Westwood își face debutul în modă

realitatea

Dolce & Gabbana Primăvară 2010 catwalk

realitatea

Scrie un comentariu