Tabu
BEAUTYSlider

Hairstyling-ul din Game of Thrones: acum mai simplu 

Asteptarea a luat sfarsit! Game of Thrones este la inceputul celui de-al saptelea sezon si ne promite, ca si pana acum, intriga, razbunare, planuri diabolice si acea doza de imprevizibil ce l-a facut unic.

Serialul Game of Thrones poate fi considerat un fenomen al culturii contemporane datorita milioanelor de fani prin care s-a asigurat longevitatea renumitei povesti care, in prezent se vor bucura  de cel de-al saptelea sezon.

Game of Thrones proiecteaza actiunea din trilogia A song of Ice and Fire de George R. R. Martin aducand, in fata telespectatorilor, atat prin tema actiunii, cat si prin detalii, o atmosfera medievala, creata pe fundalul luptelor pentru tron.

Pe langa modul in care sunt surprinse vietile si aventurile personajelor, vestimentatia contribuie masiv la credibilitatea lumii reprezentate. Este tipica perioadei istorice fictive pe care o propune serialul, desi nu exista o astfel de perioada in realitate care sa devina model de inspiratie pentru serial. E imposibil sa faci trimiteri la etape istorice reale, insa, dupa aspect, vestimentatia are cel mai mult accente medievale si face trimiteri la perioada secolului XII-XIII.

Atentia la detalii este aspectul de baza al tinutelor. In randul eroinelor, pe langa rochiile specifice, imbogatite, care ofera iluzia opulentei, coafurile au atras atentia spectatorilor, starnindu-le dorinta de a descoperi tehnica din spatele acestor opere de arta. Iar ele nu au intarziat sa apara. Pentru unele dintre cele mai importante si indragite personaje, tinerele vizionare au elaborat tutoriale si idei pentru realizarea acelorasi coafuri. Iata cateva dintre ele:

 Daenerys Targaryen

Mult iubita protagonista a serialului, cunoscuta ca “mama a dragonilor”, a castigat inimile fanilor datorita personalitatii de care da dovada, dar si prin infatisarea sa. Coafurile sunt caracterizate, in mare parte, prin naturaletea onduleurilor si complexitatea impletiturilor.

Cersei Lannister

Intruchiparea femeii puternice, ancorata in conflictele care definesc actiunea serialului Game of Thrones, coafurile actritei Lena Hedey pastreaza aceeasi nota de naturalete si de aer medieval a lumii ilustrate.

Exista insa si momente in care Cersei surprinde in mod placut prin aparitii mai putin obisnuite, dar si mai complexe.

/
Melisandre

 

Un alt personaj care si-a castigat un loc in inimile spectatorilor este Melisandre, cunoscuta ca “preoteasa rosie”. Hairstyling-ul sau in renumitul serial Game of Thrones, este, pe langa un indicator al rolului detinut, un subiect de discutie pentru telespectatori. Improvizatiile nu au intarziat sa apara.

/
 

Sansa Stark

Sansa Stark, una dintre supravietuitorii familiei Stark, atrage la randul ei, atentia, prin estetica coafurilor.

/

ARTICOLE SIMILARE

Tête-à-Tête | Expoziția caritabilă la ARCUB

Andreea Damian

Din ce este făcut de fapt rimelul și pericolul la care se expun femeile

Andreea Damian

Fitness facial: cum tonifiem musculatura feței pentru a ne menține pielea fermă

Andreea Damian

Azi apar numele tuturor refugiaților care au murit căutând adăpost în UE

Dora Constantinovici

Obiective de cuplu, expresia care a invadat rețelele de socializare

Andreea Damian

Modul în care stresul ne poate schimba viața în bine

Andreea Damian

Scrie un comentariu