Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Hrana viitorului: crochete de greier si crema de omida!

Au multe proteine, foarte putine grasimi, sunt prietenoase cu mediul si usor de crescut. Dezavantajele: au sase picioare si, pentru multi dintre noi, sunt ultimele chestii pe care le-am dori intr-o farfurie. Acestea sunt insectele preparate, iar cativa studenti de la Imperial College London jura ca ele constituie hrana viitorului.

“In vest, exista un tabu legat de consumul insectelor. Acestea au conotatii negative care nu sunt reale – oamenii le considera murdare, scarboase si periculoase”.

Dar studentii sunt hotarati sa demonstreze ca taratoarele scarboase pot ajunge intr-o zi in supermarketuri daca vor fi tratate astfel incat sa nu semene cu niste insecte. Asa ca, facand echipa cu studentii de la o scoala de maestrii bucatari, au transformat bietele insecte in delicatese cu arome si gusturi deosebite.
“Am facut pateu de lacusta (carne de lacusta, tofu si susan), paine de greier (pasta de tomate, busuioc, faina de greier), spuma de omida (nimfa de omida combinata cu frisca) sau crochete prajite de greier care seamana la gust cu carnatii”.

Pofta buna!

ARTICOLE SIMILARE

Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români

Dora Constantinovici

Cum să vă creșteți singuri inteligența

realitatea

Farfurii desfiinţate şi cratiţe în insolvenţă

FEMEIA-ZOMBIE! Mananca junk food si face sex fara sa-si aminteasca nimic

Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor

realitatea

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

Scrie un comentariu