Home > Lifestyle > Iată motivul pentru care părinţii Cruduţei au divorţat

Iată motivul pentru care părinţii Cruduţei au divorţat

N-au mai vrut să-şi dea încă o şansă, aşa că ieri s-au separat oficial! Nelu Crudu şi Florica, părinţii Danielei Crudu (24 de ani), hotărâseră s-o ia pe căi separate din luna iulie a acestui an.

Cea care a depus cererea de divorţ a fost Florica, femeia fiind supărată că, în vreme ce ea se speteşte în Italia ca să trimită bani acasă, soţul ei nu are un loc de muncă. Ion şi Florica Crudu trăiau separat de opt ani, însă abia în această vară cei doi au decis că a sosit momentul să pună definitiv capăt mariajului.
Relaţia lor a început să se şubrezească încă din 2005, când Florica a plecat să muncească în Italia, pe câteva sute de euro. Actele de divorţ au fost depuse la începutul lunii iulie, la Judecătoria sectorului 5 din Bucureşti. Ieri, a avut loc desfacerea căsătoriei. “Admite cererea. Desface căsătoria prin acordul părţilor. Petenta păstrează numele dobândit prin căsătorie, respectiv Crudu. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă”, se arată în soluţia din dosarul foştilor soţi Crudu. Daniela e tristă că în cele din urmă s-a ajuns aici.

Articole asemanatoare
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Comenteaza acest articol

Iată motivul pentru care părinţii Cruduţei au divorţat

by   1 min
0