Home > Lifestyle > culinar tabu > Iaurtul ecologic LaDORNA – o gustare ideală şi sănătoasă

Iaurtul ecologic LaDORNA – o gustare ideală şi sănătoasă

Acum ai o alternativă numai bună pentru pauzele de la serviciu, facultate sau orice altă activitate care nu îti oferă un timp prea lung de respiro. Dacă eşti grăbit şi ai nevoie de o gustare sănătoasă, iaurtul ecologic de la LaDORNA, îţi sare în ajutor.  

Aşa s-a intamplat şi in această dimineaţă, când, în drum spre birou, foamea a început să îmi dea târcoale. Primul gând a fost să îmi cumpăr repede un covrig de la o brutărie din drum, însă la fel de repede mi-a şi dispărut. Dieta pe care tocmai am început-o nu-mi permite să consum produse de panificaţie. Aşa că aveam nevoie de ceva bun, sănătos, care să mă ajute să mă menţin şi în formă.

Am intrat într-un supermarket şi mi-am cumpărat un iaurt ecologic de la LaDORNA, despre care auzisem de curând.  Şi bine am făcut. În primă fază a fost curiozitate, ca mai apoi să îmi dau seama ca mi se potrivşte perfect… mai ales când nu am timp să comand ceva de mâncare sau să ies în timpul programului să-mi cumpăr singură.

Am descoperit că iaurtul ecologic LaDORNA poate fi alegerea perfectă! Dacă eşti în căutarea unei gustări  sănătoase, care să te ajute să îţi menţii silueta sau, pur şi simplu,  timpul nu-ţi permite o pauză ideală de răsfăţ, acest iaurt reprezintă o alternativă de nerefuzat.

 


Comenteaza acest articol

Iaurtul ecologic LaDORNA – o gustare ideală şi sănătoasă

by   1 min
0