Home > Agenda > Ice Age in topul celor mai bine vandute filme din Romania

Ice Age in topul celor mai bine vandute filme din Romania

Ice Age 4: Continental Drift 3D este cea mai mare saga de până acum. Noua aventură a îndrăgitelor personaje începe când Scrat declanşează un eveniment cataclismic şi îi aruncă pe cei trei eroi principali în călătoria vieţii lor. Sid se reuneşte cu familia sa pierdută, iar grupul întâlneşte o menajerie de personaje noi, pline de culoare, care sunt hotărâte să îi împiedice să se întoarcă acasă.

Block-buster-ul este o producţie 20th Century Fox, lansat în România de Odeon Cineplex la începutul lunii iulie. A înregistrat până în prezent încasări de Box Office în valoare de 6.726.414 Lei, devenind, astfel, al treilea cel mai bine vândut film al tuturor timpurilor în România, după Avatar (2009) şi predecesorul său Ice Age 3 (2009), filme lansate de acelaşi distribuitor.

O analiză făcută de ziarul internaţional online filmneweurope.com arată o creştere de 4 % a pieţei de cinematograf în România, de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii iulie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. O importantă contribuţie la aceste rezultate a avut-o şi cea de-a patra parte a îndrăgitei serii, Ice Age 4: Continental Drif, în urma încasărilor record înregistrate în cinematografele din România. Filmul a fost lansat în 67 de copii în versiunile 3D subtitrat şi 3D dublat şi a putut fi vizionat în peste 35 de cinematografe din toată ţara.

“Suntem foarte bucuroşi şi mândri, în acelaşi timp, de rezultatele impresionante pe care le-a înregistrat filmul Ice Age 4 în România, depăşind filme precum The Avengers, lansat în 2012 sau Pirates of Caribbean: On Stranger Tights, cel mai bun film al anului trecut. Ice Age 4 este încă o confirmare a rezultatelor excelente pe care echipa Odeon le-a înregistrat în cei cinci ani de când distribuim filmele studioului 20Th Century Fox.” a declarat Irina Crişan, Director General Adjunct al Odeon Cineplex.

Din 14 noiembrie 2012, Ice Age 4: Continental Drift ,  va fi lansat în format Blu-ray şi DVD.

Articole asemanatoare
Filme pentru o vară fierbinte!
Castiga un parfum Marc Jacobs BANG/ INCHEIAT

Comenteaza acest articol

Ice Age in topul celor mai bine vandute filme din Romania

by   1 min
0