Tabu
Image default
FASHIONSlider

Idei de ținute pe care să le porți de Crăciun

Alegerea aspectului pentru petreceri este întotdeauna o dilemă, de aceea vă prezentăm 9 idei, astfel încât să fiți inspirate și să uimiți toți invitații.

Se apropie Crăciunul cu pași repezi! Multe dintre noi planificăm deja reuniunile de Sărbători! Deși e pandemie și autoritățile ne recomandă să evităm adunările mari, pentru a limita răspândirea coronavirusului, nu trebuie să renunțăm la stil. Trebuie să ne simțim divine chiar și în familie, la cina tradițională de Crăciun.

Codul vestimentar de Crăciun ne invită întotdeauna să visăm! De Sărbători ne dorim o ținută deosebită, dar în același timp vrem să mai purtăm acele piese vestimentare și altă dată, într-un mod diferit. Acest lucru face ca alegerile noastre să fie mai complicate, însă tendințele de anul acesta ne vin în ajutor.

Rochia parte peste parte

Rochia wrap sau rochia crossover este ideală, deoarece se adaptează la orice siluetă și vârstă. Poate fi mini sau midi. Purtați-o cu accesorii strălucitoare, pentru o notă mai sofisticată.

O salopetă elegantă

Este cel mai versatil articol al sezonului. Dacă te îndoiești de ce să te îmbraci, salopeta nu dă greș niciodată. Este elegantă, funcțională și super cool.

Un top și pantaloni

O altă opțiune este să porți un set din două piese compus dintr-un top și pantaloni largi. Femeile mai tinere pot arăta un pic de piele.

Culori de sezon

Culorile aduc prospetime aspectului. Culorile sezoniere sunt ideale de purtat în rochii sau articole vestimentare care să vă facă să vă simțiți confortabil. Adoptați tonuri pastelate, vibrante și chiar neutre.

Mâneci bufante

Mânecile umflate sunt unul dintre elementele sezonului. La petrecerile de Crăciun, dacă vreți să dați o notă diferită look-ului , adoptați o haină în care mânecile sunt protagonistele, aceasta poate fi o rochie, un top sau o bluză.

Atingeri metalice

Elementele metalice sunt cei mai buni aliați ai nopții. Deci, dacă doriți un aspect sofisticat, adăugați un top metalic ținutei sau pur și simplu adăugați accesorii care strălucesc, precum o poșetă.

O rochie lungă

Rochiile sunt cele mai feminine piese vestimentare din garderobă. Cele lungi mai ales ne fac să ne simțim bine și super elegante.

Rochia blazer

Rochia sacou dezvăluie cea mai fashionistă siluetă. Se poartă neapărat cu pantofi stiletto.

Imprimeu

Printul pe haine continuă să domine sezonul. Florile, bulinele sau animal printul sunt purtate pe haine pentru a obține o ținută perfectă.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Serena Williams are un mesaj puternic pentru mamele care lucrează

Andreea Damian

20 de alimente care sunt mult mai sănătoase atunci când sunt consumate împreună

Andreea Damian

Blackpink e prima trupă K-pop care s-a alăturat clubului celor cu miliarde de vizualizări pe YouTube

realitatea

[ Ziua lui I.L. Caragiale ] Lansarea Blu-Ray a Arhivei Active UNATC

Ciocîrlan

Reguli fashion, bune de încălcat

realitatea

Scrie un comentariu