Home > Lifestyle > Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

Presa din SUA este pe punctul de a dezvălui o relaţie secretă înfiripată între preşedintele american Barack Obama şi celebra cântăreaţă Beyonce, potrivit respectatului cotidian „Le Figaro”, care citează un fotograf francez.

Pascal Rostain, premiat cu mai multe distincţii pentru fotografiile sale, a spus luni dimineţa în timpul unei emisiuni radio a postului francez Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o „legătură” între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

Având legături strânse cu fosta Primă Doamnă a Franţei Carla Bruni şi cu Valerie Trierweiler, fosta iubită a actualului preşedinte francez Francois Hollande, fotograful a discutat cu jurnalistul francez Jean-Marc Morandini despre lansarea bombei mediatice.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar”, a afirmat Rostain, în direct, de la microfonul „Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn sau Monica Lewinsky. Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om”, concluzionează Rostain.

Articole asemanatoare
De la Gucci la Beyonce – cum a fost cucerită moda de costumul roz
beyonce
Beyonce și Jay-Z, goi în pat. Imagini intime extrem de rare
beyonce
Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă și au postat pe Twitter o imagine cu gemenii
Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

Loading...

Comenteaza acest articol

Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

by   1 min
0