Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

Presa din SUA este pe punctul de a dezvălui o relaţie secretă înfiripată între preşedintele american Barack Obama şi celebra cântăreaţă Beyonce, potrivit respectatului cotidian „Le Figaro”, care citează un fotograf francez.

Pascal Rostain, premiat cu mai multe distincţii pentru fotografiile sale, a spus luni dimineţa în timpul unei emisiuni radio a postului francez Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o „legătură” între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

Având legături strânse cu fosta Primă Doamnă a Franţei Carla Bruni şi cu Valerie Trierweiler, fosta iubită a actualului preşedinte francez Francois Hollande, fotograful a discutat cu jurnalistul francez Jean-Marc Morandini despre lansarea bombei mediatice.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar”, a afirmat Rostain, în direct, de la microfonul „Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn sau Monica Lewinsky. Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om”, concluzionează Rostain.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Andreea Damian

MIRACOL! Pupicul mamei a readus-o la viaţă

Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubitii fiicelor sale!

Cum sa traiesti cu un barbat zgarcit

realitatea

Decor de iarnă: 4 idei originale de făcut cu mușchi

Andreea Damian

Iulia Vântur, look nou şi o rochie senzaţională la «Dansez pentru tine»

Scrie un comentariu