Home > Lifestyle > Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

Presa din SUA este pe punctul de a dezvălui o relaţie secretă înfiripată între preşedintele american Barack Obama şi celebra cântăreaţă Beyonce, potrivit respectatului cotidian „Le Figaro”, care citează un fotograf francez.

Pascal Rostain, premiat cu mai multe distincţii pentru fotografiile sale, a spus luni dimineţa în timpul unei emisiuni radio a postului francez Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o „legătură” între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

Având legături strânse cu fosta Primă Doamnă a Franţei Carla Bruni şi cu Valerie Trierweiler, fosta iubită a actualului preşedinte francez Francois Hollande, fotograful a discutat cu jurnalistul francez Jean-Marc Morandini despre lansarea bombei mediatice.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar”, a afirmat Rostain, în direct, de la microfonul „Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn sau Monica Lewinsky. Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om”, concluzionează Rostain.

Articole asemanatoare
Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei
toxemia
Ce este toxemia de sarcină și cum luptăm cu ea – semne și simptome
beyonce
Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol
Obama
Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui

Loading...

Comenteaza acest articol

Idila Obama – Beyonce, dezvaluita de un fotograf francez!

by   1 min
0