Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Una dintre cele mai sexy apariții de la noi, Ileana Lazariuc, își aniversează pe 12 aprilie vârsta de 38 de ani. Fiica indrăgitei interprete Anastasia Lazariuc este o apariție de senzație în showbizul autohton iar de ceva timp nu mai este căsătorită cu Ion Ion Țiriac, fiind o femeie liberă, însă cu obligații, fiind mamă.
Încântătoarea Ileana Lazariuc nu prea este darnică cu informațiile despre ea și viața ei particulară. Nu era așa nici când era căsătorită cu fiul lui Ion Țiriac și nu este nici acum, când este liberă. Rareori mai scapă câte o imagine din vacanță pe rețelele de socialziare și atunci este zgârcită în detalii. Și asta pentru că fosta cântăreață și actriță de televiziune ține foarte mult la intimitate și nu vrea să iasă în față cu noutățile ei din viață particulară. Însă pe 12 aprilie fermectaoarea Ileana a împlinit 38 de ani pe care probabil că îi va petrece alături de cei dragi, de mama ei, Anastasia Lazariuc sau copiii ei. Momentan tânăra visează la aniversarea de anul viitor, căci aceasta este ratată, fiind nevoită să stea acasă. Ea și-a publicat la instatsory un filmuleț cu o piscină , lumanrele, două pahare de șampanie și o canapea, iar în depărtate se vede un apus de soare și marea, totul fiind undeva la etaj. Iar la descriere a scris topworldhotel plus data 11 aprilie 2021. Să tot petreacă așa spunem și noi și îi urăm La Mulți Ani!

ARTICOLE SIMILARE

Ce activități are Laura Cosoi înainte de a naște

Tabu Tabu

Ziua Mondială a Teatrului ⎢Vârstele Lunii

Ciocîrlan

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

realitatea

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

Șapte tendințe majore pe care te aștepți să le vezi în 2020

Andreea Damian

TRAF | Festival dedicat migranților, vreme de 3 zile, la Timișoara

Andreea Damian

2 comentarii

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie – VSApolis 12 April 2020 at 22:32

[…] Una dintre cele mai sexy apariții de la noi, Ileana Lazariuc, își aniversează pe 12 abrril vârsta de 38 de ani. Fiica indrăgitei interpreta a Anastasia Lazariuc este o apariție de senzație în showbizul autohton iar de ceva timp nu mai este căsătorită cu Ion Ion Țiriac, fiind o femeie liberă, însă cu obligții, fiind mamă. Încântătoarea Ileana Lazariuc nu prea este darnică cu informațiile despre ea și viața ei particulară. Nu era așa nici când era căsătorită cu fiul lui Ion Țiriac și nu este nici acum, când este liberă. Rareori mai scapă câte o imagine din vacanță pe rețelele de socialziare și atunci este zgârcită în detalii. Asi asta pentru că fosta cântăreață și actriță de televiziune ține foarte mult la intimitate și nu vrea să iasă în față cu noutățile ei din viață particulară. Însă pe 12 aprilie fermectaoarea Ileana a împlinit 38 de ani pe care probabil că îi va petrece alături de cei dragi, de mama ei, Anastasia Lazariuc sau copiii ei. Momentan tânăra visează la aniversarea de anul viitor, căci aceasta este ratată, fiind nevoită să stea acasă. Ea și-a publicat la instatsory un filmuleț cu o piscină, lumanrele, două pahare de șampanie și o canapea, iar în depărtate se vede un apus de soare și marea, totul fiind undeva la etaj. Leer más sobre scris topworldhotel más datos el 11 de abril de 2021. Să tot petreacă așa spunem și noi și îi urăm La Mulți Ani! Lee mas […]

Răspunde

Scrie un comentariu