Tabu
Image default
PEOPLE Slider

În timp ce Andi Moisescu are CoVid19, soția sa dă sfaturi halucinante

Unul dintre cele mai controversate cupluri din show-bizzul românesc, format din Andi Moisescu și Olivia Steer, sunt din nou în atenția presei de la noi. Pentru că prezentatorul de televiziune și fosta lui colegă trec prin clipe de coșmar, el fiind infectat cu noul virus iar ea face declarații halucinante.

Prezentatorul s-a testat pentru CoVid19 înaintea celei de-a şasea zi de audiţii pentru emisiunea unde este jurat, iar rezultatul a fost pozitiv. După ce a aflat vestea, Andi nu a mai participat la fimări şi s-a autoizolat la domiciliu, având grijă să respecte recomandările medicale.

La sfârşitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la COVID-19, aşa că m-am izolat şi voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, şi peste această provocare!”, a declarat prezentatorul de televiziune.

Cu câteva zile înainte ca vedeta să afle că s-a infectat cu SARS-CoV-2, soția sa, Olivia Steer le spunea oamenilor pe rețelele de socializare să renunțe să mai poarte măștile, să iasă cât mai mult în aer liber și să se îmbrățișeze cât mai des.

„În lumina noilor dovezi: 1. daţi-vă măştile jos (legal, oricum nu există obligativitatea purtării lor), 2. ieşiţi în aer liber, 3. faceţi sport şi alergaţi în parcuri, 4. îmbrăţişati-vă, când vă revedeţi, 5. zâmbiţi-vă şi râdeţi cu gură pînă la urechi, 6. luaţi-vă imunitatea înapoi. 7. şi vieţile!”, scria celebra susțînătoare anti-vaccin Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bagheta de pâine, ultima tendință în modă și design?

Ciocîrlan

Cum sa realizezi un machiaj de mireasa perfect

realitatea

Aerul pe care îl respirăm ne mai poate aduce un cancer

Andreea Damian

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Tabu Tabu

ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

realitatea

Cum se distrează Pavel Bartoș în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu