Tabu
Image default
FASHIONSlider

Rochia cu decolteu Bardot | Cum să adopți tendința lansată de Kate Middleton

Kate Middleton a purtat-o ​​recent alături de Tom Cruise, la premiera filmului Top Gun 2 Maverick de la Londra. Rochia cu decolteu Bardot devine din nou preferata vedetelor. Și iată de ce este esențial să adopți această tendință atât de specială în această vară.

Căutările pentru rochia lui Kate Middleton au crescut cu 293%

Pentru că moda este, și va fi mereu, un etern restart, nu este neobișnuit ca anumite tendințe de modă din anii trecuți să reapară pe covorul roșu. Între rochia cu spatele gol inspirată de cea purtată de Mireille Darc, rochia cu fante purtată de Carla Bruni și Sharon Stone, sau rochia transparentă popularizată de Emily Ratajkowski când a urcat treptele la Festivalul de Film de la Cannes 2022, o altă rochie își afirmă legitimitatea: rochia cu decolteu bardot.

Kate Middleton a atras toată atenția publicului la premierului celui mai recent film al actorului american tom Cruise, într-o rochie alb-negru cu decolteu, evidențiindu-i umerii. Semnată Roland Mouret, creația purtată de Kate Middleton a dus la creșterea căutărilor pentru cuvintele cheie „Rochie Bardot” cu +293% în mai puțin de 24 de ore, potrivit platformei Love The Sales. Un scor remarcabil premeditând astfel revenirea operațională a acestui trend vestimentar spectaculos.

Cum să porți rochia cu decolteu Bardot în 2022

Extrem de senzuală, rochia cu decolteu Bardot răspunde stilului anilor 1960, perioadă în care actrița franceză Brigitte Bardot a purtat acest tip de rochie. Combinată cu umerii goi, această piesă vestimentară poate fi purtată în orice ocazie.

În oras, în timpul liber, avem în vedere rochia cu decolteu bardot cu o geantă sofisticată, sau ochelari de soare. Fii la modă fără a exagera.

Într-o atmosferă relaxată, poart-o cu șlapi, sandale sau pantofi de tip pescar și, dacă vrei, cu o jachetă din denim. În modul business woman activat, purtăm rochia cu decolteu bardot cu piese mai statement. Un blazer sobru, o curea din piele, pantofii colorați.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței

Andreea Damian

H&M lansează colecţia “Endless Summer”

realitatea

Dieta perfectă pentru o viață sexuală intensă

Andreea Damian

Meghan Markle, în lacrimi. Tatăl ei a făcut anunțul neașteptat

Andreea Damian

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

Andreea Damian

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu