Tabu
Image default
Slider

Încercați acest antrenament de vară inspirat de locul de joacă

Indiferent dacă ești un copil sau un adult în formă, există unele mișcări de antrenament pe care întreaga familie le poate face în parc pentru a fi în formă.

Acest antrenament total pentru corp, numit antrenament de circuit, imită mișcările rapide de la un spațiu de joacă, dar se poate face și în curte sau pe trotuar, fără bare speciale sau echipament.

Rutina completă sau circuitul este alcătuit din exerciții aerobice și antrenament de forță care pun la treabă întregul corp. Acest antrenament va avea un impact pozitiv asupra corpului. Așadar, data viitoare când îți vei scoate copilul sau copiii să se joace afară, cere-i/cere-le să se alăture distracției.

Pentru a începe antrenamentul, găsește o bordură și așază-te pe ea. Pune mâinile în spatele tău pe bordură și întinde picioarele înainte, astfel încât călcâiele să fie pe sol. Ține spatele drept și fă ridicări de corp. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

Copiilor le place să se urce pe tobogane – care este o mișcare similară cu cea pe care o fac alpiniștii. Dar tu o poți imita pe un deal sau pe o alee în pantă.

Leagănul este preferatul tuturor copiilor.  Imită datul în leagăn pe marginea trotuarului. Ridică brațele în sus și ține genunchii strâns la piept, apoi prefă-te că te dai în leagăn.

Probabil ai suprins în parc micuți care sar de pe scări sau bănci. Imită-i! Caută o bordură mai înaltă care să joace rolul unei platforme de sărit și dă-i bice!

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Albu i-a făcut cont de Instagram fiicei sale, la 11 ani. Cât de frumoasă de micuța

Tabu Tabu

Diana bob | Tunsoarea momentului – toate femeile o adoră

Andreea Damian

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Influencerul român care seamănă cu Keira Knightley face campanii pentru Laboutin și Dior

Andreea Damian

Mihaela Mihailov: E o investiție zero în politici sociale, detectabilă la toate partidele politice

Dora Constantinovici

A ajutat la salvarea copiilor din peștera inundată, dar prima sa misiune s-a încheiat tragic

Andreea Damian

Scrie un comentariu