Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Toată lumea a fost surprinsă de vestea că Diego Armando Maradona a murit, miercuri, la vârsta de 60 de ani în urma unui stop cardiorespirator. Ca întotdeauna, așa cum se întâmplă când o celebritate moare, numele fotbalistului a devenit imediat o tendință pe rețelele de socializare. Totuși, nu a fost singurul, deoarece un alt nume foarte asemănător cu al său a fost intens etichetat pe Twitter și nu numai. Ne referim la Madonna.

Nu există nicio îndoială că ambele nume sunt foarte asemănătoare, cu toate acestea, internauții au demonstrat pericolele de a nu citi cu atenție știrile înainte de a începe să discute despre un anumit subiect. Prin urmare, utilizatorii au crezut că Madonna a murit, după ce au confundat numele ei cu cel al lui Maradona.

După moartea lui Maradona, numele Madonnei a crescut pe Google Trends chiar și în Argentina.

Pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, Madonna a început să devină o tendință după ce unii fani și alți utilizatori au început să scrie cu disperare pentru presupusa pierdere a cântăreței lor preferate. Cel mai grav dintre toate e că unii s-au grăbit să-i scrie necrologul divei sexagenare. Din fericire, Madonna este vie și sănătoasă.

Zeul argentinian al fotbalului, în vârstă de 60 de ani, a murit în urma unui atac de cord , după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier la începutul acestei luni.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey cheltuiește o avere pentru Crăciunul perfect

Andreea Damian

Apetitul tău are 7 „vârste” și oricine dorește să rămână în formă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

Miss Africa de Sud este noua Miss Univers

Andreea Damian

Ce-am înțeles din înregistrările cu președintele TVR Doina Gradea de Ziua Presei Libere

Dora Constantinovici

Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme

Andreea Damian

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine

Andreea Damian

Scrie un comentariu