Tabu
Image default
PEOPLESlider

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Toată lumea a fost surprinsă de vestea că Diego Armando Maradona a murit, miercuri, la vârsta de 60 de ani în urma unui stop cardiorespirator. Ca întotdeauna, așa cum se întâmplă când o celebritate moare, numele fotbalistului a devenit imediat o tendință pe rețelele de socializare. Totuși, nu a fost singurul, deoarece un alt nume foarte asemănător cu al său a fost intens etichetat pe Twitter și nu numai. Ne referim la Madonna.

Nu există nicio îndoială că ambele nume sunt foarte asemănătoare, cu toate acestea, internauții au demonstrat pericolele de a nu citi cu atenție știrile înainte de a începe să discute despre un anumit subiect. Prin urmare, utilizatorii au crezut că Madonna a murit, după ce au confundat numele ei cu cel al lui Maradona.

După moartea lui Maradona, numele Madonnei a crescut pe Google Trends chiar și în Argentina.

Pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, Madonna a început să devină o tendință după ce unii fani și alți utilizatori au început să scrie cu disperare pentru presupusa pierdere a cântăreței lor preferate. Cel mai grav dintre toate e că unii s-au grăbit să-i scrie necrologul divei sexagenare. Din fericire, Madonna este vie și sănătoasă.

Zeul argentinian al fotbalului, în vârstă de 60 de ani, a murit în urma unui atac de cord , după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier la începutul acestei luni.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Andreea Damian

Forever 21 a intrat în faliment. Se închid 350 de magazine din toată lumea, inclusiv din România

Andreea Damian

Prinţul William a vorbit pentru prima oară cu prinţul Harry, după interviul-şoc de la Oprah

Andreea Damian

Cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Numele surprinzătoare alese de Antena 1

Andreea Damian

Mandy Moore îl desființează pe fostul ei soț, Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

Andreea Damian

Jennifer Lopez, aproape goală în cea mai provocatoare ținută, la 49 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu