Tabu
Image default
lifestyle

Cine e IRINA, femeia care a stat alaturi de SERBAN IONESCU in ultimele luni

Din clipa in care actorul Serban Ionescu a parasit domiciliul conjugal, in viata lui a aparut o femeie, care i-a ramas alaturi, zi si noapte, pana in ultima clipa. Irina Lehan, un personaj controversat, despre care unii au spus ca-i inger, altii demon.

Primele fotografii cu Irina Lehan alaturi de actorul Serban Ionescu au fost realizare de paparazzi Cancan.ro in urma cu cinci luni, atunci cand actorul a fost internat la spitalul SRI de la Balotesti. Pe data de 9 mai, la ora 09.00, artistul a fost condus pana la usa blocului de catre sotia lui, dar luat de un sofer si dus pana la Teatrul Bulandra, unde bolnavul a fost mutat intr-un alt autoturism la volanul caruia se afla de aceasta data o femeie.

Magda Catone l-a condus pana la usa blocului si a privit lung in urma lui, cu o expresie trista pe chip
Afectuoasa si vizibil impresionata de starea de deteriorare in care se afla artistul, Irina Lehan – caci despre ea este vorba, a inceput sa discute cu el. Pe drum, aceasta s-a asigurat in permanenta ca pasagerul ei suferind sta confortabil, i-a dat sa manance un sandvici, dupa care, intr-un gest de compasiune, l-a mangaiat afectuos pe cap.

In fata teatrului, Irina l-a asteptat pe actor, i-a mutat bagajele in masina ei si l-a dus la spital

Ulterior, surse apropiate actorului, au declarat pentru Cancan.ro ca Irina Lehan si Serban Ionescu aveau la acel moment o legatura care dura de aproximativ doi ani. Din acea zi, femeia a fost de nedezlipit de actor, avand grija, in acelasi timp, ca Magda Catone sa nu mai apropie de el. Irina Lehan a fost cea care, dealtfel, l-a insotit pe Serban la clinica din Germania si alaturi de care a locuit actorul si la intoarcerea in tara. Momentul in care Serban Ionescu a inaintat actiunea de divort este, de asemenea asociat cu prezenta permanenta a acestei femei in intimitatea lui.

Designer de profesie – a avut colaborari si cu teatrul pentru costume – Irina Lehan a devenit un personaj extrem de controversat. Faptul ca i-a interzis constant Magdei Catone sa se apropie de omul alaturi de care a petrecut 25 de ani de viata i-a atras nenumarate antipatii in cercul de prieteni al actritei. Au existat de asemenea zvonuri ca Irina Lehan a avut acces liber la conturile lui Serban Ionescu si ca a cheltuit deja o gramada de bani din ele.

Pe de alta parte, Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu a negat permanent informatiile potrivit carora Irina ar fi amanta lui Serban, a numit-o “asistenta personala” si a descris-o ca fiind o persoana extrem de devotata.

ARTICOLE SIMILARE

Suport si consiliere financiara

Ghici cine s-a dus la concertul Almay

realitatea

Cum o alinta Prigoana pe Bahmu: “Parizer legat cu sfoara”!

Brad și Angelina au statuie!

realitatea

Expo foto la Pompidou

realitatea

Cinci minute cu regina discotecilor

realitatea

3 comentarii

CRINOS 24 November 2012 at 22:56

DUMNEZEU SA-L IERTE!!!!!
SE SPUNE CA NU E BINE SA BARFIM MORTII,DAR A FOST UN CRAI,A IUBIT VIATA,DE UNUL SINGUR SI CU PUICUTELE . SOTIA SUSPINA ACASA IN TACERE,ACUM IES LA IVEALA,CUM A SPUS-O SI DL BLEONT
SI ASA ZISA ASIST PERSONALA,CUM E ACEASTA DUDUIE IRINA,A VRUT SA-SI CLADEASCA FERICIREA PE NEFERICIREA DNEI MAGDA SI REZULTATUL,TOTUL S-A NARUIT!
SANT ATATIA BARBATI PE LUMEA ASTA,NU INTELEG CUM SE BAGA SA DESTRAME O FAMILIE,CUM SE ZICE PE RO,CAINELE NU MIROASE DACA CATEAUA NU RIDICA COADA!!!
RUSINE PT ACEASTA !!!

Răspunde
silvia 26 November 2012 at 19:14

ai perfecta dreptate!

Răspunde
jojo 25 November 2012 at 15:54

Despre morti,, numai de bine.

Răspunde

Scrie un comentariu