Tabu
LIFESTYLE

Iron Aid si calcatul rufelor dispare

Electrolux s-a gandit la toate aceste aspecte si a creat uscatorul de rufe Iron Aid, care foloseste beneficiile aburului pentru a-ti rasfata hainele. Jetul puternic de abur patrunde in profunzimea tesaturilor, eliminand cutele din haine. Acest proces usureaza sau chiar elimina calcatul rufelor de pe lista obligatiilor casnice zilnice.

 

Punand la dispozitie 9 programe de uscare traditionale si 5 programe cu abur, Iron Aid iti permite sa controlezi aburul, incalzirea, temperatura, sensul de miscare si durata unui ciclu de uscare. Nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru bluzele tale din satin sau puloverele de lana.

 

Programul de improspatare al uscatorului Iron Aid a fost creat special pentru a intampina nevoile hainelor care necesita curatare chimica. Poti sa usuci in 20 de minute cinci camasi fara cute sau poti indeparta mirosul de tigara din costumul preferat. Economisesti astfel timp, bani si energie.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz a NĂSCUT un băiețel. Află ce NUME i-a dat

ALBUM foto cu BIANCA mireasa (3)

Paul McCartney și alte cinci moduri pentru ca petrecerea de Crăciun de la birou să fie memorabilă

Andreea Damian

Uite cum arată CASA lui Mihai Bendeac (FOTO)

Europenii consumă resurse naturale care aparţin generaţiilor viitoare, potrivit unui raport WWF

Andreea Damian

TEST de perspicacitate inedit! Nici nu-ti imaginezi cat de usor e raspunsul… Cum obtii un patrat mutand doar un chibrit?

realitatea

Scrie un comentariu