Tabu
Image default
What's hot

IULIA ALBU – acuzata de abuz si probleme psihice in cazul GAINA

Coordonatoarea programelor naţionale ale organizaţiei pentru protecţia animalelor Vier Pfoten, Veronica Tulpan, a declarat că, potrivit legii, găina nu figurează pe lista animalelor de companie în România şi că va sesiza poliţia în cazul Iuliei Albu, conform www.libertatea.ro.

Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: „Dacă Iulia Albu doreşte să socializeze prevalându-se de o găină, ar trebui să-şi ia mai multe. Găina nu e pe lista animalelor de companie din România şi nu va fi niciodată. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor de companie, e pur şi simplu o demenţă şi o problemă psihică şi nu are nicio legătură cu bunăstarea şi protecţia animalelor. Dacă lumea se uită la ea că umblă cu găina în poşetă nu e problema românilor, ci a dânsei. Putem face apel la Legea pentru protecţia animalelor şi la sancţiunile pentru nerespectarea condiţiilor în care trăiesc animalele, privarea de libertate, rele tratamente, pentru că găina nu va sta niciodată cu pampers în mediul ei natural”.

Mai mult: ONG-ştii o fac praf pe Iulia Albu: “Plimbatul găinii e o problemă psihică” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Conform www.ziarulring.ro, apărătoarea drepturilor animalelor îi recomandă Iuliei Albu „să consulte un medic de specialitate” şi nu crede că românii vor începe să se plimbe cu găini în braţe. Totodată, o invită pe vedetă la sediul organizaţiei. „Îi vom spune ce înseamnă bunăstarea animalelor şi îi vom arăta proiectele noastre, poate aşa va înţelege că găina nu poate fi considerată animal de companie. Dacă are o predilecţie pentru găini, presupun că are destule resurse financiare să susţină o comunitate mică de găini la dânsa în curte, într-un coteţ frumos, încălzit, cu tot ce trebuie, iarbă şi râme. Ne-am sesizat în acest caz şi vom trimite o scrisoare la poliţie”, a adăugat reprezentanta Vier Pfoten.

„Persoanele care aleg pentru companie vieţuitoare exotice se simt singure şi marginalizate de grupul lor şi vor să fie în centrul atenţiei printr-o atitudine excentrică. Dacă e un comportament de durată, e o tulburare psihică. În cazul de faţă, atenţia ar trebui să se îndrepte asupra copilului.”, ILIE MARINESCU, psiholog

1.500 de lei amendă contravenţională riscă Iulia Albu pentru nerespectarea condiţiilor de viaţă ale găinii pe care a transformat-o în animal de companie, potrivit legislaţiei româneşti de protecţie a animalelor.

ARTICOLE SIMILARE

Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită după 60 de ani

Andreea Damian

Iubita lui MOGA seamana mult cu Iulia Vantur / Galerie FOTO

Steaua 25! ANA MARIA PRODAN – incendiara in TABU / FOTO si interviu!

realitatea

Uite cum arata logodnica lui DORIAN POPA! Galerie cu FOTO incredibile!

realitatea

Desi e bunica, Alla Pugaciova a devenit mamica de gemeni la 64 de ani!

NADINE a pozat nud pentru un calendar

realitatea

Scrie un comentariu