Tabu
PEOPLESlider

Iulia Vântur, anunțul momentului despre copil: „Primesc cu bucurie”

Iulia Vântur are o relație de mulți ani cu celebrul actor indian Salman Khan. De multe ori au apărut zvonuri despre despărțirea lor, și tot de atâtea ori acestea s-au dovedit a fi false.

Fosta prezentatoare a fost foarte deschisă legat de viața ei personală și a răspuns la toate întrebările. Întrebată când și-ar dori să fie mireasă, vedeta a mărturisit că nu simte nevoia să facă acest pas ca să fie fericită și iubită pentru că e deja.

‘’Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim’’, a mai spus vedeta.

Deși mireasă nu se vede prea curând, Iulia Vântur a mărturisit că și-ar dori să devină mamă și că e pregătită deja pentru acel moment.

„Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai declarat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Gina Pistol, pregătiri intense pentru naștere. Cum arată camera fiicei sale

Andreea Damian

Design interior atemporal ⎪ Tendințele care au trecut proba timpului

Ciocîrlan

Unde iesim in Bucuresti weekend-ul acesta?

realitatea

Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei

Andreea Damian

Noul trailer Grey’s Anatomy îți taie respirația. VIDEO

Andreea Damian

Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca

Andreea Damian

Scrie un comentariu