Tabu
PEOPLESlider

Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise

Nicole Kidman a vorbit despre mariajul cu fostul ei soț, Tom Cruise, un subiect delicat pe care foarte rar îl abordează în interviurile sale. Kidman și Cruise s-au căsătorit în 1990 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Days of Thunder”, dar au divorțat în 2001, după 11 ani de căsătorie.

Deși cei doi actori vorbesc foarte rar despre căsătoria lor sau despre cei doi copii pe care i-au adoptat împreună – Isabella și Connor, Nicole Kidman a rescunoscut într-o scrisoare deschisă că fiind căsătorită cu un star de cinema – pentru că în anii ’90 Cruise era deja un nume la Hollywood – s-a simțit protejată. De cine? De bărbații din Cetatatea Filmului.

“Să fiu soția lui Tom Cruise la 22 de ani reprezintă un subiect pe care nu-l pot aborda pentru totdeauna, pentru că acum sunt căsătorită (…) și asta înseamnă lipsă de respect. (…) Mi-am spus, m-am căsătorit de tânără, dar nu pentru putere, ci pentru protecție”, a mărturisit vedeta, potrivit New York Magazine.

„M-am căsătorit din dragoste şi să fiu căsătorită cu un bărbat extrem de puternic m-am protejat pe mine de hărțuirile sexuale”, a recunoscut Nicole Kidman. Actrița, acum în vârstă de 51 de ani, a mai spus că a experimentat multe momente specifice mișcării #MeToo în cariera sa.

În urmă cu numai doi ani, revista britanică Red realiza un interviu cu Nicole Kidman, în care actrița dezvăluia presei detalii despre mariajul ei cu Tom Cruise și motivele care au determinat-o să se căsătorească la o vârstă fragedă. “Eram atât de tânără atunci când m-am măritat! Acum, când privesc înapoi, nu pot să nu mă gândesc ce-o fi fost în mintea mea atunci când am acceptat să mă căsătoresc”, a declarat ea pentru revistă. Kidman a recunoscut că atunci şi-a dorit din tot sufletul să se căsătorească şi să aibă o familie, însă, în acelaşi timp, spune că totul s-a întâmplat mult prea repede.

„Mă uit, de pildă, la Taylor Swift. Câţi ani are ea? 26. Ei bine, eu aveam doi copii până la vârsta de 27 de ani şi eram deja măritată de patru ani. Totuşi asta e ceea ce mi-am dorit”, explica ea în 2016. La cinci ani de la divorţul de Tom Cruise, Nicole s-a căsătorit cu cântăreţul de muzică country Keith Urban, cu care are doi copii, pe Sunday Rose şi pe Faith Margaret.

ARTICOLE SIMILARE

Cât costă cizmele cumpărate de Delia, purtate de vedetele de la Hollywood

Andreea Damian

Descopera sase trucuri pentru contouring-ul si micsorarea nasului!

realitatea

Parada reginelor la înmormântarea Elisabetei a II-a

Andreea Damian

Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme

Tabu Tabu

Ricky Gervais: Ofensa este bună. Ea îi face pe oameni să se gândească mai bine la argumente

realitatea

Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

Andreea Damian

Scrie un comentariu