Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Acest truc de machiaj pentru iluminarea feței va detrona conturarea

Pe rețelele de socializare, un nou tutorial de machiaj uimitor arată cum să îți sculptezi fața și să adaugi strălucire tenului folosind un simplu eyeliner alb.

Aceasta este una dintre cele mai populare tendințe de machiaj ale iernii: creionul alb se află pe ochii noștri în acest sezon, dar și… pe tenul nostru. Sfera frumuseții și-a deviat funcția tradițională folosind-o pentru a obține un fel de conturare expresă.

Precum clasica conturare a feței, varianta cu eyeliner alb valorifică o iluzie optică. Culoarea albă este folosită pentru a îmbunătăți trăsăturile feței și pentru a adăuga strălucire tenului. Acest truc ciudat pare să fi cucerit sute de mii de fani ai frumuseții de pe TikTok care au încercat să reproducă acest aspect pentru a-și sculpta pomeții și a-și sublinia linia maxilarului. Unii l-au aplicat chiar pe puntea și vârful nasului, sprâncenele și arcul lui Cupidon pentru a capta lumina pe aceste zone ale feței.

Cum se conturează fața cu eyeliner alb?

Este mai degrabă recomandabil să obții acest efect după aplicarea fondului de ten și să termini restul machiajului pentru a identifica mai ușor zonele feței de evidențiat. După cum arată numeroasele tutoriale video de pe rețeaua de socializare TikTok, trebuie să desenați trei linii groase pe fiecare parte a feței folosind un creion alb. Prima începe de la colțul gurii și merge la mijlocul obrazului, chiar sub pomeți. A doua pornește din colțul nasului inferior și merge în partea de sus a pomeților. Ultima se extinde de la colțul exterior al ochiului până la tâmplă. Doar amestecați cu o perie pentru a crea un efect strălucitor subtil.

@serenalakkissWhite eyeliner to contour?🧐 #makeuphacks #whiteeyeliner #JDSTREET #eyelinerhack @NYX Cosmetics♬ som original – Duda Astassie

Trăsăturile feței par într-adevăr îmbunătățite, cu o „strălucire” plăcută ca bonus, în timp ce ochii par mai deschiși. Un sfat de reținut pentru cei grăbiți care nu au altceva la îndemână decât un creion alb pentru a-și machia ochii și tenul în același timp.

ARTICOLE SIMILARE

Colecția Gurlitt ⎥ Germania restituie 14 opere de artă furate de naziști

Ciocîrlan

Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

Andreea Damian

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump

realitatea

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu