Tabu
BEAUTYSlider

Acest truc de machiaj pentru iluminarea feței va detrona conturarea

Pe rețelele de socializare, un nou tutorial de machiaj uimitor arată cum să îți sculptezi fața și să adaugi strălucire tenului folosind un simplu eyeliner alb.

Aceasta este una dintre cele mai populare tendințe de machiaj ale iernii: creionul alb se află pe ochii noștri în acest sezon, dar și… pe tenul nostru. Sfera frumuseții și-a deviat funcția tradițională folosind-o pentru a obține un fel de conturare expresă.

Precum clasica conturare a feței, varianta cu eyeliner alb valorifică o iluzie optică. Culoarea albă este folosită pentru a îmbunătăți trăsăturile feței și pentru a adăuga strălucire tenului. Acest truc ciudat pare să fi cucerit sute de mii de fani ai frumuseții de pe TikTok care au încercat să reproducă acest aspect pentru a-și sculpta pomeții și a-și sublinia linia maxilarului. Unii l-au aplicat chiar pe puntea și vârful nasului, sprâncenele și arcul lui Cupidon pentru a capta lumina pe aceste zone ale feței.

Cum se conturează fața cu eyeliner alb?

Este mai degrabă recomandabil să obții acest efect după aplicarea fondului de ten și să termini restul machiajului pentru a identifica mai ușor zonele feței de evidențiat. După cum arată numeroasele tutoriale video de pe rețeaua de socializare TikTok, trebuie să desenați trei linii groase pe fiecare parte a feței folosind un creion alb. Prima începe de la colțul gurii și merge la mijlocul obrazului, chiar sub pomeți. A doua pornește din colțul nasului inferior și merge în partea de sus a pomeților. Ultima se extinde de la colțul exterior al ochiului până la tâmplă. Doar amestecați cu o perie pentru a crea un efect strălucitor subtil.

@serenalakkissWhite eyeliner to contour?🧐 #makeuphacks #whiteeyeliner #JDSTREET #eyelinerhack @NYX Cosmetics♬ som original – Duda Astassie

Trăsăturile feței par într-adevăr îmbunătățite, cu o „strălucire” plăcută ca bonus, în timp ce ochii par mai deschiși. Un sfat de reținut pentru cei grăbiți care nu au altceva la îndemână decât un creion alb pentru a-și machia ochii și tenul în același timp.

ARTICOLE SIMILARE

Masca de față cu usturoi. Rezultatele sunt incredibile

Andreea Damian

Harta Colecționarului de amintiri | Poveștile bucureștenilor prind viață

Andreea Damian

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Andreea Damian

Tratamente de detoxifiere pentru piele

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Andreea Damian

Madonna caută bucătar personal care să-i gătească doar mâncare kosher

Andreea Damian

Scrie un comentariu