Tabu
Image default
PEOPLESlider

Iulia Vântur, la masa juriului cu Bendeac și Delia!

Anul 2022 pare să fie cel al transferurilor din televiziuni! Astfel, tot mai multe vedete migrează de la un post la altul.

După mutarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D și a Monicăi Bârlădeanu la Antenă după ani la Pro TV, surprizele continuă.

Iulia Vântur a bătut palma cu Antena 1, la fel ca Florin Călinescu. Frumoasa vedetă va sta la masa juriului format din Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Iată că după mulți ani de Pro TV, fosta prezentatoare a decis să se mute la un alt post de televiziune. Recent, Iulia Vântur povestea că are noi proiecte de televiziune.

Iulia Vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România, dar și din India. Aceasta a demonstrat, de-a lungul anilor, că a fost înzestrată cu talentul necesar pentru a rămâne în inima publicului.

Blondina este implicată în foarte multe proiecte, reușind să își construiască o carieră strălucitoare. Ea consideră că mulți oameni se concentrează pe viața profesională după pandemie.

„Cred că după pandemie, cumva, toți oamenii s-au focusat pe proiectele profesionale pentru că atâta vreme nu am putut să facem asta. Aproape 2 ani de zile nu am putut să ne ocupăm de proiectele profesionale.

Mi se pare că acum toți oamenii au setea aceasta de a face lucruri și au devenit din ce în ce mai creativi. Mi se pare foarte frumos și cumva profităm de momentele acestea că nu se știe niciodată, când, Doamne ferește, intrăm din nou în casă”, a povestit vedeta pentru playtech.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Sportivul Alex Stoica și-a făcut “Top Gun Look”

Tabu Tabu

Ce exerciții să faci pentru a nu-ți pierde memoria în era digitală

realitatea

Adrian Enache și fiul său s-au făcut actori

Tabu Tabu

Loredana, din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Andreea Damian

Scrie un comentariu