Home > Lifestyle > JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

Incurcate sunt caile dragostei, iar Jojo stie foarte bine asta. Dupa ce a divortat, Jojo a surprins pe toata lumea cu o “noua” combinatie amoroasa. Aceasta si-a refacut viata alaturi de Paul Ipate, “Combinatozaurul” din reclame.

Vestea ca Jojo iubeste din nou a luat prin surprindere pe toata lumea. Insa, adevarata surpriza a venit abia atunci cand acestia au aflat cine este barbatul care ii este alaturi artistei. La un an si jumatate de cand a divortat, blonda si-a refacut viata in bratele lui Paul Ipate, conform www.cancan.ro .

Tanarul in varsta de 29 de ani este cunoscut publicului pentru prestatiile sale din reclamelele la o celebra companie de telefonie mobila, iar rolul “Combinatozaurului” a ramas pentru totdeauna intiparit pe retina romanilor. Acum, se pare ca si-a pus abilitatile din reclama in functiune si a reusit sa o dea gata pe cantareata. In plus, se pare ca intre ei lucrurile sunt deja foarte serioase, Jojo prezentandu-l pe Paul atat familiei, cat si fiului ei, Adam. In formula completa, acestia se afla de cateva zile intr-o vacanta in Grecia, unde se bucura din plin de soare, mare si… dragoste.

Articole asemanatoare
JOJO – relatia incredibila cu PAUL IPATE!
Jojo are grave probleme de sanatate: “Vars si nu ma pot da jos din pat”
Varciu trebuia sa se insoare cu Jojo!
Jojo arata senzational in costum de baie! Uite cat de sexy e!

Comenteaza acest articol

JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

by realitatea   1 min
0