Tabu
CULTURE

“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!

Cel mai asteptat show live cu dozauri pentru copii si adulti, “Jurassic Experience”, vine pe 7 decembrie, la Sala Palatului!

Anul 2015 a devenit „anul revenirii dinozaurilor”, dupa ce lansarea blockbusterului “Jurassic World” din 2015 a atins un succes incredibil la nivel mondial, intrand in cele mai de succes productii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de “Titanic” si “Avatar”.

Povestea captivanta continua sa exploreze fascinatia oamenilor fata de cele mai interesante figuri preistorice si va fi prezentata in premiera, in Romania, in cadrul unui spectacol inovativ, dedicat intregii familii. Pe 7 decembrie, micutii savanti dar si adultii pasionati de lumea dinozaurilor sunt invitati la ”JURASSIC EXPERIENCE”, o aventura captivanta pe taramul magic al celor mai puternice creaturi.

jurassic_experience_in_premiera_in_romania3Dinozaurii invadeaza lumea moderna!

Gratie tehnologiei de ultima generatie, Phoenix Entertainment aduce pe scena Salii Palatului un proiect inedit, ce va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex, ce ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

”Jurassic Experience” este o poveste incredibila din habitatul simpaticelor animale, menita sa induioseze si sa incante privirile spectatorilor de toate varstele. Conceput intr-o maniera originala, succesul show-ului ”Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzica si culoare, la care se adauga cu succes decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.

Jurassic Experience este un show live recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Filmul care va reprezenta România în cursa pentru premiile Oscar 2023

Andreea Damian

Palmolive a lansat campania “Descoperă o lume plină de plăceri”

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Emotie si nostalgie in „OCTAV”, lung-metrajul regizorului Serge Ioan Celebidachi

realitatea

A fost stabilită data pentru ediţia de anul acesta a TIFF

Andreea Damian

Ce vedem pe Netflix în martie 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu