Home > Agenda > “Jurassic Experience” in premiera, in Romania!

“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!

Cel mai asteptat show live cu dozauri pentru copii si adulti, “Jurassic Experience”, vine pe 7 decembrie, la Sala Palatului!

Anul 2015 a devenit „anul revenirii dinozaurilor”, dupa ce lansarea blockbusterului “Jurassic World” din 2015 a atins un succes incredibil la nivel mondial, intrand in cele mai de succes productii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de “Titanic” si “Avatar”.

Povestea captivanta continua sa exploreze fascinatia oamenilor fata de cele mai interesante figuri preistorice si va fi prezentata in premiera, in Romania, in cadrul unui spectacol inovativ, dedicat intregii familii. Pe 7 decembrie, micutii savanti dar si adultii pasionati de lumea dinozaurilor sunt invitati la ”JURASSIC EXPERIENCE”, o aventura captivanta pe taramul magic al celor mai puternice creaturi.

jurassic_experience_in_premiera_in_romania3Dinozaurii invadeaza lumea moderna!

Gratie tehnologiei de ultima generatie, Phoenix Entertainment aduce pe scena Salii Palatului un proiect inedit, ce va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex, ce ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

”Jurassic Experience” este o poveste incredibila din habitatul simpaticelor animale, menita sa induioseze si sa incante privirile spectatorilor de toate varstele. Conceput intr-o maniera originala, succesul show-ului ”Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzica si culoare, la care se adauga cu succes decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.

Jurassic Experience este un show live recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
Dino Parc Rasnov organizeaza primul Halloween printre dinozauri din Romania!
Cinema 9D si night tour la Dino Parc Rasnov
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!

Comenteaza acest articol

“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!

by realitatea   1 min
0