Tabu
Image default
CULTURE

Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!

 DINOZAURII INVADEAZA LUMEA MODERNA!

JURASSIC EXPERIENCE, cel mai asteptat show live pentru copii si adulti, pe 7 decembrie, in premiera la Sala Palatului. 

Dupa lansarea blockbusterului “Jurassic World” din 2015, care a atins un succes incredibil la nivel mondial, intrand in cele mai de succes productii cinematografice din istorie,  fiind surclasat doar de “Titanic” si “Avatar”, anul 2015 a devenit  „anul revenirii dinozaurilor”.  ywoDxhEbdO-eIY5hwJ82BaFYfyCxqSEwR0vDJbp7euw

Povestea captivanta care continua sa exploreze fascinatia oamenilor fata de cele mai interesante figuri preistorice va fi prezentata in premiera, in Romania, in cadrul unui spectacol inovativ, dedicat intregii familii.  Pe 7 decembrie, micutii savanti dar si adultii pasionati de lumea dinozaurilor sunt invitați la JURASSIC EXPERIENCE, o aventura captivanta pe taramul magic al celor mai puternice creaturi.

Gratie tehnologiei de ultima generatie, scena Salii Palatului va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex, ce ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

Jurassic Experience, este o poveste incredibila din habitatul simpaticelor animalute, menita sa induioseze si sa incante privirile spectatorilor de toate varstele. Conceput intr-o maniera originala, succesul  show-ului ”Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzica si culoare la care se adauga decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.

Jurassic Experience este un show live recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, la magazinele partenere precum si online. Preturile acestora difera in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP –  170 lei, Cat. 1 – 130 lei, Cat. 2- 100 lei, Cat. 3 – 70 lei si Cat. 4 – 45 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni

BOTEZATU sustine ca iubeste …o femeie …maritata!

Ziua în care muzica a ars: sute de mii de înregistrări, distruse în incendiul de la studiourile Universal

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

SEMNALMENTELE violatorului de langa Guvern

Depeche Mode reia turneul

realitatea

Scrie un comentariu