Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant

Justin Bieber face o nouă incursiune în industria de beauty. Cântărețul canadian a anunțat miercuri pe Instagram că lansează un deodorant natural numit Here + Now, un produs pe bază de plante, marca Schmidt’s. „O nouă colaborare în această toamnă”, a scris artistul în descrierea pozei cu el fericit, ținând ochii închiși și cu brațele (și axilele expuse) întinse.

 

View this post on Instagram

 

ready for Here + Now… new collab coming this Fall with @schmidtsnaturals

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nu este prima încercare a lui Bieber de a pătrunde pe segmentul produselor cosmetice. Acesta și-a lansat în 2011 propriul parfum, Someday (antidotul la Never Never). Justin s-a implicat atât în procesul de creare a parfumului, cât şi în crearea design-ului sticluţei şi a ambalajului.

Colaborarea lui Justin Bieber cu brandul Schmidt’s Naturals pică la momentul potrivit, având în vedere că industria produselor cosmetice naturale se află în plină ascensiune. Cum unii cercetători au sugerat o posibilă legătură între deodorantul pe bază de aluminiu și cancerul de sân, un produs care să nu conține substanțe chimice e binevenit în rândul consumatorilor.

Bieber nu a anunțat ce miros sau vibe va avea produsul său, dar ne asigură că toate ingredientele din compoziția sa vor fi naturale. Schmidt’s Naturals este o companie de produse de îngrijire personală, fondată în 2010 de antreprenoarea Jaime Schmidt, în Portland, Oregon. Brandul utilizează o gamă largă de minerale și ingrediente pe bază de plante pentru a neutraliza mirosul.

Se pare că și soția lui Justin Bieber este interesată să-și deschidă propria afacere în domeniul frumuseții. În urmă cu aproape o lună, Hailey a depus o cerere pentru a înregistra marca „Bieber Beauty”, cu intenția de a lansa o linie de produse cosmetice.

 

View this post on Instagram

 

vibes @adidasOriginals @jdwomen @jdofficial #createdwithadidas shot by @sashasamsonova

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi unde s-a mutat Mircea Radu pe perioada de izolare

Tabu Tabu

Sarah Michelle Gellar își cere scuze după ce și-a ofensat neintenționat fanii

realitatea

5 greșeli de evitat când ai părul cărunt

Andreea Damian

10 deodorante naturale pe care le puteți face acasă

Andreea Damian

Iulia Vântur, despre despărțirea de Salman Khan

Andreea Damian

Primăvara | Fructe de sezon de consumat pentru a ne umple de vitamine și substanțe nutritive

Andreea Damian

Scrie un comentariu