Tabu
PEOPLESlider

Kate Middleton nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice? Ce ascunde Palatul

Rolul Prințesei de Wales în familia regală britanică s-ar putea schimba radical după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Absența lui Kate Middleton în urma misterioasei sale operații abdominale a stârnit o serie de teorii ale conspirației, pe care însăși Prințesa de Wales a trebuit să le oprească printr-un mesaj video emoționant în care a dezvăluit că are cancer.

Prințesa a mărturisit că va urma un tratament preventiv de chimioterapie, de aceea ea nu a fost văzută în public și, fără îndoială, absența ei a fost resimțită, întrucât Prințesa de Wales a fost întotdeauna foarte activă.

Îngrijorarea fanilor Familiei Regale Britanice cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton este din ce în ce mai mare, întrucât surse apropiate prințului și prințesei de Wales spun că este probabil ca viitoarea regină să nu-și reia programul pe tot parcursul anului 2024.

O sursă apropiată de familia regală britanică a declarat pentru Us Weekly că este posibil ca rolul lui Kate Middleton în cadrul familiei regale să se schimbe în viitor, în urma tratamentului împotriva cancerului.

„S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la rolul în care oamenii au văzut-o înainte”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Potrivit Us Weekly, sursa a adăugat că Prințesa de Wales „reevaluează ce va putea să preia când se va întoarce”, după ce a urmat tratamente de chimioterapie preventivă.

Expertul regal Richard Fitzwilliams susține și el această teoerie, spunând că atunci când Kate va putea să se întoarcă la îndatoririle sale regale, „se va baza pe sfaturile medicale și le va echilibra foarte atent”.

De asemenea, biograful regal Lady Colin Campbell, spune că Kate Middleton trece printr-un tratament medical complicat, astfel că prințesa de Wales va trebui să-și rezerve energiile pentru recuperare și pentru a se ocupa de cei trei copii mici ai săi.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată

Tabu Tabu

Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale

Andreea Damian

Ana Morodan, de urgență la spital. Contesa digitală a suferit un accident

Andreea Damian

Fiica Andreei Marin, premiată în SUA. Ce diplomă a primit

Andreea Damian

Cum arată și cine este Olga, femeia cu care a înlocuit-o CRBL pe fosta soție

Andreea Damian

You Dance! You Fly! You Play! la Airfield Festival

realitatea

Scrie un comentariu