Tabu
LIFESTYLE

Transfăgărășanul, redeschis de astăzi. Anunțul directorului CNAIR

Transfăgărășanul (DN7C) s-a deschis vineri, 7 iunie, începând cu ora 07:00, cu aproape o lună mai devreme față de data obișnuită de 1 iulie, a anunțat șeful CNAIR, Cristian Pistol, pe Facebook. 

Se va putea circula inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș), între orele 07:00 – 21:00. 

În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea în condiții de siguranță. 

CNAIR face apel la cei care tranzitează Transfăgărășanul să nu încerce să hrănească urșii care staționează în zona drumului, pentru a nu provoca reacții periculoase din partea acestora.

„De asemenea, vă recomandăm să circulați cu atenție, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă”, este sfatul DRDP Brașov.

Turiștii mai pot parcurge și cu telecabina distanța dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Transfăgărășanul este închis circulației rutiere în sezonul rece, din cauza pericolului de avalanșe, dar și a stratului foarte mare de zăpadă de pe șosea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

“Burlacul” și ALEASA inimii sale s-au DESPĂRȚIT! Uite ce spune Daciana

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Andreea Damian

Cum arata actorul DRAGOS PASLARU la 63 ani in haine monahale! Galerie FOTO

Un angajat a câștigat dreptul legal de a fi „plictisitor” la locul de muncă

Andreea Damian

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

realitatea

Top 10 mâncăruri afrodisiace

realitatea

Scrie un comentariu